Witam wszytskich
Ponieważ pakowanie wychodzi mi już bokiem, to - ponieważ pora jak najbardziej odpowiednia (srodek nocy zawsze najlepszy

), to piszę, jak tam u nas. Wyjazd jutro w południe, więc może już nie być okazji.
Kociambry miłością nie pałają, ale coraz częściej olewają się wzajemnie, czasem troche zaczepiają, czasem pokojowo współistnieją. Nie ma wojny, więc zostawiamy je raczej ze spokojnym sercem

Przez ten cały czas dostawały kropelki, szkoda, ze nie będzie takiej możliwości po naszym wyjeździe... bo niby jak 4 razy dziennie?

A może do wody??
Od niecałego tygodnia jest wąłczony też feliway... bardzo chcemy, zeby futra przetrzymały ten czas bez nas jak najlżej. Wyczytałam z forum, że często działa np. po dwóch tygodniach, więc mam nadzieję, że się przyda

Facet mojej siostry mnie pociesza, że jego koty docierały się 6 lat (sic!)... ale teraz wielka miłość itp...

A pomogła im proawdopodobnie jego nieobecność - nie miały nikogo poza sobą
A teraz czas na podziękowania:
Dzięki Mary za propozycję przyjęcia na ten czas Easterki

Całe szczęście nie musimy z tego korzystać

Myślę, że koty sobie poradzą

.
Dzięki Miciułka, za ogromne serce i nieustającą chęć pomocy - dzięki Tobie wiem, że w razie W moi niezakoceni znajomi mają się do kogo zwrócić o poradę i pomoc. Dzięki Tobie wyjeżdżam spokojna!!!!
Dzięki wszystkim, którzy trzymali i trzymają wciąż kciuki!! Będą wciąż potrzebne!!
A na koniec:
Jak wrócę to powrzucam trochę fotek, jak to kociambry pomagały się nam pakować

Jak na razie nasz aparat nie chce współpracować z kompem. Ale Easterka coraz piękniejsza

i coraz grubsza...

Boję się, że po naszym powrocie będzie hojną ręką naszych znajomych utyta jak krówka.
Aha, i przeszło jej nieustające miziactwo

Czuje się już pewnie i sama decyduje, czy jest czas na mizianki, czy nie

No i chyba te kropelki do oczu nam jednak pamięta

Ale jak już jest ten czas na mizianki, to jest taka....... ach.... miłosna...
Aaaaaaaa.......... jak Wy wytrzumujecie moje tak długie posty??
Trzymajcie za nas i kociaki kciuki!! Dzięki!!