a skąd rana na pysiu?
Moderator: Estraven
eve69 pisze:Iwona, kocia wyglada jak Saga moglaby wygladac gdybys Jej nie znalazla
... jest wycienczona totalnie. Moze jestesmy rodzina![]()
je wylacznie mi z reki jesli ja glaszcze jednoczesnie ...
eve69 pisze:Mamy tez troche nadziei.
eve69 pisze:Przydalaby nam sie ciocia lub wujek ktorzy zechcieliby kupic nam pyszne kaloryczne jedzonko, moze troche weta...
BureBure zasluguje na szanse jak kazdy kot.
piegusek pisze:eve69 pisze:Mamy tez troche nadziei.
Przy takiej duzej bedziesz miec wszystko co najlepsze, wiec sprobuj sie bardzo postarac.eve69 pisze:Przydalaby nam sie ciocia lub wujek ktorzy zechcieliby kupic nam pyszne kaloryczne jedzonko, moze troche weta...
Eve kolo srody, czwartku zrobie przelew dla Pieguska, w koncu jestem troche mama chrzestnaA jakiego jedzonka potrzebujecie?
piegusek pisze:eve69 pisze:Mamy tez troche nadziei.
Przy takiej duzej bedziesz miec wszystko co najlepsze, wiec sprobuj sie bardzo postarac.eve69 pisze:Przydalaby nam sie ciocia lub wujek ktorzy zechcieliby kupic nam pyszne kaloryczne jedzonko, moze troche weta...
Eve kolo srody, czwartku zrobie przelew dla Pieguska, w koncu jestem troche mama chrzestnaA jakiego jedzonka potrzebujecie?
eve69 pisze:Mokre dobre karmy, convalescene ale nie tylko - tacki i puszeczki dla maluchow tez sa dobre dla burasiatka. Super fajnie![]()
gosiak pisze:eve69 pisze:Mokre dobre karmy, convalescene ale nie tylko - tacki i puszeczki dla maluchow tez sa dobre dla burasiatka. Super fajnie![]()
Dla burego stwora też cosik dorzucętylko tak się zastanawiam, co lepsze - pieniążki, czy paczka z jedzonkiem? Mogę skombinować suchą (czy on suchą w ogóle może jeść?) i mokrą karmę dla kociąt i przesłać w paczuszce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Wojtek i 291 gości