FA: Emilka - słodka kotka bez oczka w nowym domku!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 21, 2006 11:33

Jak Emilka reaguje na inne koty i psy???Ja mam Juranda bez obydwu oczek,Etusia-pięciomiesięcznego podrostka i persiczkę Pusię,którą jednak chyba będę musiała oddać,bo atakuje jak szalona mojego psiaka,który bidny jest tak zestresowany,ze siedzi cały czas w szafie.TZ dał mi jeszcze tydzień,góra dwa(kotka jest u mnie od miesiąca,a pies to jego oczko w głowie) i jak nic się nie zmieni to niestety będziemy szukali Pusi domku,takiego w którym sama będzie na włościach.Ona jest za bardzo zazdrosna o człowieka aby dzielić dom z innym zwierzem.No i tak myślę,ze jak z Pusią się nie ułozy,o przygarnięciu trzeciej bidy,a Emisia mnie zauroczyła...
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Sob lip 22, 2006 7:42

Hop do góry :)
Obrazek
Czujne zwierzęta drżą, wilgotne nozdrza podnoszą ku muzyce sfer i wiedzą,
a człowiek jest głuchy,gdy nie śni...

Tadeusz Borowski

Navis

Od: Wto cze 13, 2006 12:52

Post » Nie lip 23, 2006 22:45

Miciułka pisze:Jak Emilka reaguje na inne koty i psy???Ja mam Juranda bez obydwu oczek,Etusia-pięciomiesięcznego podrostka i persiczkę Pusię,którą jednak chyba będę musiała oddać,bo atakuje jak szalona mojego psiaka,który bidny jest tak zestresowany,ze siedzi cały czas w szafie.TZ dał mi jeszcze tydzień,góra dwa(kotka jest u mnie od miesiąca,a pies to jego oczko w głowie) i jak nic się nie zmieni to niestety będziemy szukali Pusi domku,takiego w którym sama będzie na włościach.Ona jest za bardzo zazdrosna o człowieka aby dzielić dom z innym zwierzem.No i tak myślę,ze jak z Pusią się nie ułozy,o przygarnięciu trzeciej bidy,a Emisia mnie zauroczyła...

No niestety z Emilką może byc ten sam problem co z Pusią :(
W domku tymczasowym oprócz stada kotów jest jeden pies.
Emilka na niego strasznie syczy i usiłuje go tłuc (pare razy jej sie udało :wink: ). Mozliwe, że w nowym domu, przy troskliwej opiece pozbyłaby się tego brzydkiego zwyczaju, ale gwarancji nie ma.
W tej sytuacji chyba nie mozna ryzykować, Wasz pies już chyba dość wycierpiał z powodu Pusi.

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Nie lip 23, 2006 23:19

Jutro jadę do weta uregulować fakturę za operację Emilki.
Ostateczny koszt operacji i leków wyniósł 226 zł.
Sprawdziłam stan konta i z przyjemnością zawiadamiam, że udało nam się zebrać prawie całą kwotę!!!

A oto lista osób, które wspomogły Emilkę:
agueska - 50 zł
Agnieszka D. - 20 zł
Boo77 - 20 zł
ezra - 30 zł
Gacusiowa Mama - 25 zł
Magdalena K. - 70 zł

Czyli łącznie udało się zgromadzić 215 zł!!!
Wszystkim ofiarodawcom bardzo, bardzo dziękuję
:1luvu:

Jeszcze tylko wyjaśnię, że w przypadku osób z forum miau podałam ich nicki. Dwie pozostałe osoby zgłosiły się dzięki ogłoszeniu na allegro (Agnieszka D. i Magdalena K.)

W piątek pojwią sie nowe zdjęcia Emilki, juz po zdjęciu szwów.

anova

Post » Pon lip 24, 2006 9:51

Emilka do góry...
Teraz koteczka czeka na swój dom juz po operacji

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pon lip 24, 2006 18:03

do góry

justin888

Post » Pon lip 24, 2006 20:07

Sporo osób interesuje się losem Emilki, ale domek jak na razie sie nie zgłasza :(

anova

Post » Wto lip 25, 2006 7:00

Hop, na pewno się znajdzie :roll:
Obrazek
Czujne zwierzęta drżą, wilgotne nozdrza podnoszą ku muzyce sfer i wiedzą,
a człowiek jest głuchy,gdy nie śni...

Tadeusz Borowski

Navis

Od: Wto cze 13, 2006 12:52

Post » Wto lip 25, 2006 7:31

Emilko !!! Jestem z Tobą !!! Dziękuje za link do tej stronki. Emilko , tak mi żal że nie mogę Cię zabrać . Właśnie Ciebie. Ale lepiej tak dla Ciebie będzie , bo jeszcze spotkałaby Cię krzywda ze strony tego małego łobuziaka :evil: .A Ty na to nie zasługujesz. Trzymaj się po tym zabiegu.

Kasia24

Od: Wto lip 25, 2006 7:28

Post » Wto lip 25, 2006 9:58

Emilka bura koteczka piratka (tylko przepaski na osczko brakuje) czeka na swojego Dużego...

justin888

Post » Śro lip 26, 2006 8:47

Emilka - kotka jak marzenie- czeka.....

justin888

Post » Śro lip 26, 2006 19:03

Kto zakokachasię w małej piratce. Ona już teraz bardzo bardzo czeka na swój dom.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro lip 26, 2006 22:14

Kasia24 pisze:Emilko !!! Jestem z Tobą !!! Dziękuje za link do tej stronki. Emilko , tak mi żal że nie mogę Cię zabrać . Właśnie Ciebie. Ale lepiej tak dla Ciebie będzie , bo jeszcze spotkałaby Cię krzywda ze strony tego małego łobuziaka :evil: .A Ty na to nie zasługujesz. Trzymaj się po tym zabiegu.

Ciesze się, że trafiłaś na forum :D
Zaglądaj do Emilki, im więcej osób niąsię interesuje, tym większa szansa na domek.

anova

Post » Czw lip 27, 2006 9:44

anova pisze:
Kasia24 pisze:Emilko !!! Jestem z Tobą !!! Dziękuje za link do tej stronki. Emilko , tak mi żal że nie mogę Cię zabrać . Właśnie Ciebie. Ale lepiej tak dla Ciebie będzie , bo jeszcze spotkałaby Cię krzywda ze strony tego małego łobuziaka :evil: .A Ty na to nie zasługujesz. Trzymaj się po tym zabiegu.

Zaglądaj do Emilki, im więcej osób niąsię interesuje, tym większa szansa na domek.

właśnie....a na domek emilka zasluguje - NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!!!

justin888

Post » Czw lip 27, 2006 12:21

justin888 pisze:
anova pisze:

właśnie....a na domek emilka zasluguje - NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!!!

Zgadzam się w 100 % :D

anova

[poprzednia][następna]