Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Miciułka pisze:Jak Emilka reaguje na inne koty i psy???Ja mam Juranda bez obydwu oczek,Etusia-pięciomiesięcznego podrostka i persiczkę Pusię,którą jednak chyba będę musiała oddać,bo atakuje jak szalona mojego psiaka,który bidny jest tak zestresowany,ze siedzi cały czas w szafie.TZ dał mi jeszcze tydzień,góra dwa(kotka jest u mnie od miesiąca,a pies to jego oczko w głowie) i jak nic się nie zmieni to niestety będziemy szukali Pusi domku,takiego w którym sama będzie na włościach.Ona jest za bardzo zazdrosna o człowieka aby dzielić dom z innym zwierzem.No i tak myślę,ze jak z Pusią się nie ułozy,o przygarnięciu trzeciej bidy,a Emisia mnie zauroczyła...
Kasia24 pisze:Emilko !!! Jestem z Tobą !!! Dziękuje za link do tej stronki. Emilko , tak mi żal że nie mogę Cię zabrać . Właśnie Ciebie. Ale lepiej tak dla Ciebie będzie , bo jeszcze spotkałaby Cię krzywda ze strony tego małego łobuziaka.A Ty na to nie zasługujesz. Trzymaj się po tym zabiegu.
anova pisze:Kasia24 pisze:Emilko !!! Jestem z Tobą !!! Dziękuje za link do tej stronki. Emilko , tak mi żal że nie mogę Cię zabrać . Właśnie Ciebie. Ale lepiej tak dla Ciebie będzie , bo jeszcze spotkałaby Cię krzywda ze strony tego małego łobuziaka.A Ty na to nie zasługujesz. Trzymaj się po tym zabiegu.
Ciesze się, że trafiłaś na forum![]()
Zaglądaj do Emilki, im więcej osób niąsię interesuje, tym większa szansa na domek.
justin888 pisze:anova pisze:Kasia24 pisze:Emilko !!! Jestem z Tobą !!! Dziękuje za link do tej stronki. Emilko , tak mi żal że nie mogę Cię zabrać . Właśnie Ciebie. Ale lepiej tak dla Ciebie będzie , bo jeszcze spotkałaby Cię krzywda ze strony tego małego łobuziaka.A Ty na to nie zasługujesz. Trzymaj się po tym zabiegu.
Ciesze się, że trafiłaś na forum![]()
Zaglądaj do Emilki, im więcej osób niąsię interesuje, tym większa szansa na domek.
właśnie....a na domek emilka zasluguje - NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 319 gości