eve69 pisze:Oprocz nowej mieszkanki naszego domu, Pinky i Smietanki ktora wrocila od Ani i nadal szuka super domu
Eve nie ma dostepu do netu, wiec napisze tylko, ze Smietanka juz domu nie szuka

Moderator: Estraven
eve69 pisze:Oprocz nowej mieszkanki naszego domu, Pinky i Smietanki ktora wrocila od Ani i nadal szuka super domu
piegusek pisze:eve69 pisze:Oprocz nowej mieszkanki naszego domu, Pinky i Smietanki ktora wrocila od Ani i nadal szuka super domu
piegusek pisze:eve69 pisze:Oprocz nowej mieszkanki naszego domu, Pinky i Smietanki ktora wrocila od Ani i nadal szuka super domu
agacior_ek pisze:piegusek pisze:eve69 pisze:Oprocz nowej mieszkanki naszego domu, Pinky i Smietanki ktora wrocila od Ani i nadal szuka super domu
Piegusku, masz teraz Lavazzę ze Śmietanką???
agacior_ek pisze:piegusek pisze:eve69 pisze:Oprocz nowej mieszkanki naszego domu, Pinky i Smietanki ktora wrocila od Ani i nadal szuka super domu
piegusek pisze:agacior_ek pisze:piegusek pisze:eve69 pisze:Oprocz nowej mieszkanki naszego domu, Pinky i Smietanki ktora wrocila od Ani i nadal szuka super domu
Nie tylko Lavazze ale i Kawe![]()
Jeszcze nie mam, jedziemy po nia w sobote, male i bure maja wieksze szanse znalezc domek, a mi widocznie nie pisane miec kociego chlopaka, bedzie moj TZ miec teraz 5 bab w domu
piegusek pisze:agacior_ek pisze:piegusek pisze:eve69 pisze:Oprocz nowej mieszkanki naszego domu, Pinky i Smietanki ktora wrocila od Ani i nadal szuka super domu
Nie tylko Lavazze ale i Kawe![]()
Jeszcze nie mam, jedziemy po nia w sobote, male i bure maja wieksze szanse znalezc domek, a mi widocznie nie pisane miec kociego chlopaka, bedzie moj TZ miec teraz 5 bab w domu
Gen pisze:agacior_ek pisze:
Kawusie ma ze Smietanka![]()
do Lavazzy jej brakuje rudawego Cytrynka
albo burego Cukierka,
o.
piegusek pisze:Myslicie, ze znajomym da sie wmowic, ze Lavisia wpadajaca do pokoju na przemian ze Smietanka to ten sam kot?![]()
![]()
piegusek pisze:Gen pisze:agacior_ek pisze:
Kawusie ma ze Smietanka![]()
do Lavazzy jej brakuje rudawego Cytrynka
albo burego Cukierka,
o.
Proponuje sie tak nie zapedzac![]()
![]()
agacior_ek pisze:piegusek pisze:Myslicie, ze znajomym da sie wmowic, ze Lavisia wpadajaca do pokoju na przemian ze Smietanka to ten sam kot?![]()
![]()
Ja myślę, że Lavisi ze Śmietanką pomylić się nie da.. ale Przytulkę i owszemzawsze można powiedzieć, że on biegania Przytulce się plamy suwają
![]()
agacior_ek pisze:i chciałam jeszcze dodać, że to jest nie fair.. ty masz już dwie krófki a ja żadnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 220 gości