Malwinka która chciała umrzeć. Jest zdrowa :))))

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 13, 2006 8:52

Dziękuję wszystkim za mizianki, Duża powiedziała, że ich jest tak dużoooooo, że przez trzy godziny musi mnie miziać :D
Duża karze mi chodzić w tym strasznym fartuszku :evil: , ale ja go sobie czasami zdejmuję, a ona mnie znowu ubiera i tak się bawimy przez cały czas :twisted:

Zerknę czy Duża nie patrzy i zaraz ściągam fartuszek :twisted:
Obrazek

Zauważyła i zakłada mi znowu fartuszek :evil:
Obrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw lip 13, 2006 10:26

Miny szczęśliwej to ona nie ma!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Czw lip 13, 2006 11:16

Fartuszek ma nie uszczęśliwiać tylko przyspieszać gojenie ranki :twisted: , TyMa nie widziałaś jej miny jak założyłam jej abażurek (kołnierz). Popłakałam się ze śmiechu wyglądała bardzo zabawnie, ona jest nie duża i drobniutka, szła ze spuszczoną główką zahaczając abażurem o podłogę i próbowała być naburmuszona całą sobą. :lol:
Malwinka nie gryzie i nie używa pazurków, dlatego robi czasami minki takiego zdenerwowanego kota i myśli, że się jej wystraszymy :twisted: :roll: :wink:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Czw lip 13, 2006 11:31

Tymek w abażurze stał nieruchomo przez godzinę za sztywno wyciągniętą szyją i wybałuszonymi oczkami, pewnie czekał, że sam zniknie. Ciekawe, że niektóre koty obywają się bez tych testylnych ozdób, np nasze stare rodzinne koty nigdy niczego nie musiały nosić. Malwinko, usmiechnij się!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Czw lip 13, 2006 14:59

Ale Malwinka musiala smiesznie wygladac w tym kolnierzu :wink:
Dobrze, ze Maliwnka cie nie drapie, bo moja kitka jak nosila fartuszek to byla wsicekla a jak go zdjela to juz klapa rece mialam cale goryzione i podrapane ze zlosci, taki charakterek :twisted:

Malwinka :1luvu:
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Nie lip 16, 2006 0:25

Piękna kocia dama :)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto lip 18, 2006 7:37

Gdzie pałacyk dla pięknej damy?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto lip 25, 2006 8:11

Coś Duża o Tobie zapomina - żadnych zdjęć, żadnych wiadomości ..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto lip 25, 2006 12:33

no wlasnie co tam u Malwinki??

crisis

Post » Czw lip 27, 2006 10:27

Oj zapomniała, ciągle gdzieś biega i dzwoni prawie jej w domu nie ma :roll: a do tego jeszcze jeździ karmić jakieś koty, których Duża wyjechała, ale całe szczęście, że Duży jest i ma czas na mizianie :D .
W niedziele byliśmy na działce siedziałam sobie u Dużej na kolanach na dworze i było superrrr :D , bo Duża cały dzień miała dla mnie i Thai, bo tylko nas zabrała, reszta została w domu :twisted: . Pozwoliła mi pochodzić po trawie, ale jak podeszła do mnie Miki to przyłożyłam jej łapka i uciekłam na drzewo, bo ja się boję psów :oops: . Duża odgoniła Miki i zeszłam do Dużej , Ona na mnie mówi „Malwinka miód dziewczynka, grzeczna kocinka” to musiałam być grzeczna :wink:
A to mizianki z Dużym

ObrazekObrazekObrazek

iwcia

Post » Czw lip 27, 2006 12:45

iwcia pisze:[i] „Malwinka miód dziewczynka, grzeczna kocinka” to musiałam być grzeczna :wink:
[/URL]

Super wierszyk :D Malwinko wygladasz slicznie i super ze masz sie dobrze :D

crisis

Post » Pon lip 31, 2006 17:36

Malwinko, czy Ty tak jak ja masz już dość tych wakacji? Upału i braku chętnych domków? :(

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon lip 31, 2006 17:38

Malwinko, powiedz Dużej, że mam wreszcie balsam Szostakowskiego - może posmaruje Ci trochę te rozdrapania?

kalewala

Post » Pon lip 31, 2006 17:48

Balsam Szostakowskiego? Ja u dr Ewy zostawiłam całą nigdy nie użytą butelkę, którą kupiłam dla Miodzia ale się niestety nie przydał.... Oj Gapcie... :lol: Słyszałam, że są problemy z jego dostaniem.... Ciekawe w sumie dlaczego :roll:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Sob sie 05, 2006 19:14

Iwciu, weź Malwinkę na foto sesję. Potrzebuję nowych, dobrych fotek księżniczki do ogłoszeń adopcyjnych :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]