1Bida! Black ma dom na zawsze!!! Dziekujemy wszytkim!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 15, 2006 11:24

w tym momecia kociak jest (wedlu mnie) najladniejszy z calego rodzenstwa. Jest najwiekszy, ma sliczna sierc i ladne duze oczy. Pobyt w komorce nie odbil sie na szczescie na jego zdrowiu (byl karmiony, tego nie mozna bylo zazucic jego "wlasciciela")

agata-air

Od: Sob mar 18, 2006 22:41

Post » Pon lip 17, 2006 9:43

Nie mam już siły...Preguś=Afera wrócił do rodzenstwa. Pies, państwa u których był za nic nie chciał sie przystosować (nie jadł, bał sie, wychudł- weterynarz natychmiast kazał oddac kota). TYLKO LADY MA DOM...pani u ktorej przebywaj kociaki chce je oddać do wiejskiej rzezni, zeby łapały myszy. Jest to starsza poczciwa kobieta, ktora ma juz 6 kotow. W najgorszej sytuacji jest Afera ktory przywiazal sie do mieszkania w bloku (nie przeszkadzalo mu ze nie wychodz), akceptuje psa i umie załatwiać sie do kuwety. Jest piekny, ma wiekie oczy, cętki i dłuższą sierść.
Rudi- jest strzasznym przylepusem- on sobie nie poradzi jako kot dziki!!!
Black-juz tyle przeszedł, musi dalej cierpieć??
Mam czas do 29 lipca wowczas wyjezdzam i nie bede juz miala na ni wplywu

agata-air

Post » Pon lip 17, 2006 14:06

Czy nikt sie nimi nie zainteresuje?? nie sa tego warte?? Prosze niepozwulcie wyladowac im w rzezni!!

agata-air

Post » Pon lip 17, 2006 17:53

Do góry kociaki! Może ktoś w Warszawie mógłby wziąć kotki na tymczas? Skoro są oswojone to mają przecież szanse na dom..Wiem, że teraz wysyp na kocięta...ale moze jednak...czas mają do 29 lipca...potem zostaną wywiezione do zupełnie obcego miejsca..i już nie będzie można im pomóc..

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

Post » Pon lip 17, 2006 20:07

:(
Obrazek

anemonn

Od: Pon sty 23, 2006 17:04

Post » Wto lip 18, 2006 13:39

...do góry..kociątka.. :(

Magdziak

Post » Wto lip 18, 2006 15:46

:cry: O rany ja wiedzialam ze wchodzenie tu to samobojstwo. Juz tak dlugo mi sie udawalo omijac kociarnie, to nie, wszystko przez ten glupi sen. Tylko zajzalam i odrazu takie cudo! :cry: Rudzielec :cry: Taki piekny, i do tego w dramatycznej sytuacji :cry:

Naprawde nikt go nie chce? No rudego? Jak to mozliwe???

Zebym sie powiesila to i tak nie zdolam przed 29 wziac :cry: Niech ktos sie zakocha!
(nie tylko w rudku :wink: )
Obrazek

Cree

Od: Wto gru 06, 2005 13:20

Post » Śro lip 19, 2006 10:01

Afera - ten bury wrócił znowu do domku, bo ten psiak, kóry się go tak bał wczoraj zmarł....Widać, że to nie kocie było przyczyną jego zachowania tylko pierwsze objawy choroby..(tak myślę).
Więc domku szukają: czarny śliczny kocurek i słodki rudzielec

Magdziak

Post » Śro lip 19, 2006 13:13

Dokladnie Afera mial szczescie w nieszczesciu innego zwierzecia. Pies zmarl na wylew. Lady tez juz jest w domku. Pozostal Rudasek i nieszczesny Black- niech i one znajda szczescie, nie chca do rzezni!!! U pani u ktorej sie znajduja moga byc tylko do 29 lipca- jednak jesli beda mialy zapeniony domek to moze uda mi sie ja przekonac zeby jeszcze je zatrzymala 9bo np. ktos kto chce je zabrac wyjezdza na wakacje). Jedank ejsli nie bedzie chetnych malenstwa wyladuja w miejscu gdzie codzinnie traca zycie inne zwierzeta. Nikt sie nimi nie bedzie innteresowal nie dosc ze wieś gdzie zwierzeta nie sa dobrze traktowane to na dodatek rzeznia- najwiekszy koci koszmar...BLAGAM w imieniu malenstw, pokochajcie je.

agata-air

Post » Śro lip 19, 2006 13:39

Krótkie opisy kociaków:

Rudi (jaszczomb) jest smiesznym i bardzo kochanym kociakiem. Ma piekny duzy okragly pyszczek i wielkie piekne oczy. Kiedy zostal podrzucony mial zapalenie spojowek, ktore jest juz zupelnie wyleczone- jest zupełnie zdrowy.. Niedlugo zrobie kolejne zdjecia (naraziennei mam apartu), te ktore przeslalam sa z przed dwoch tygodni. Od tego czasu kociak urusł i stał sie jeszcze piekniejszy. Jest naprawde wiernym i bardzo miziastym kociaczkiem.

Black- powoli zapomina o traumie jaka przezyl w komórce. Jest duży i zdrowy. Ma wielkie oczy i piekny okrągły pyszczek (tak jak reszta rodzenstwa). Potzrzebuje 2 dni zeby sie przekonac do nowego czlwoieka- jednak jesli juz komus zaufa obdarza go czułościami. Przytula sie i cały czas gruczy. Je prawie wszytko. Uwielbia gonitwy za motylami, chowanie się za krzaczkiem oraz zabway z innymi kotami.

Maja czas do 29 lipca- jesli do tego dnia nie beda mialy zapewnionego domku trafia do kociego piekla- na wies gdzie zwierzeta sa niczym i do tego do rzeni, gdzie w cierpieniach umiera codzinnie masa zwierzat. Maluszki sobie tam nie poradzia- sa przywiazane do czlowieka, nie beda umial zyc jako dzikie koty. KOCIAKI ZYJA Z PSEM- napewno szybko zaakceptuja inne zwierzeta. Ich jedyna szansa jest chociaż mały kąt i troszke miłości- odpłacą za to ogramną pikułą szcześcia. Mam nadzieje, że zdecydujecie się na uratowanie im życia oraz dostarczenie sobie ogromnej przyjemności z posiadania takich cudownych kotków. Niech ich los sie odmieni- być może dzieki tobie :)

agata-air

Post » Śro lip 19, 2006 14:46

Widzialam ogloszenie o poszukiwanieu rudasa, zaraz poszukam

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lip 19, 2006 14:49

Szukam małego, rudego kotka!
Szukam małego ok 2,5 m-ca,rudego kotka.Może być kot lub kotka,raczej o spokojnym usposobieniu.Koniecznie intensywnie rudy kolor.Odbiorę osobiście.
Patrycja Machyńska
woj.: wielkopolskie
tel. 607211292
http://ogloszenia.adverts.pl/pokaz.php?id=365822

jolina322
przyjme za darmo malutkiego kotka najlepiej do 2-3 miesięcy rudego z katowic
proszę o kontakt
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 03&v=2&s=0

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lip 19, 2006 19:25

dziekuje bardzo za informacje:)
a na blacka nikt chetny?? Piekne cale czarne kocisko z pieknym w przszlosci chyba zielonymi oczami czeka!!!

agata-air

Post » Pt lip 21, 2006 10:40

Rudy ma propozycje dwoch swietnych domow...wygra ten dla ktorego znajdziemy transport:
Wawa-Kraakow
wawa-poznan....

Black bez propozycji- NIKT NIE CHCE CZARNEGO KAWALERA...mam wrazenie ze on czuje, ze zostaje sam...ma smutne oczy

agata-air

Post » Pt lip 21, 2006 10:40

i w takim wypadku grozi powrot do komorki

agata-air

[poprzednia][następna]