Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:MartaK - proponuję raczej "Jana the pierdoła saska", dała się pogryźć kotce łapiąc ją gołymi rękami![]()
![]()
Jana pisze:Maryla - szczepienia mamy w kalendarzu na czerwono zapisaneTŻ już miał dwie dawki, ja też (w poniedziałek drugą), teraz jeszcze raz za 6 - 8 miesięcy i będzie spokój na 10 lat
![]()
Jana pisze:MartaK - proponuję raczej "Jana the pierdoła saska", dała się pogryźć kotce łapiąc ją gołymi rękami![]()
:lol
Maryla pisze:Jana pisze:MartaK - proponuję raczej "Jana the pierdoła saska", dała się pogryźć kotce łapiąc ją gołymi rękami![]()
:lol
ja dlatego wolę do klatki łapki
Jana pisze:Wrzaskunek złapany!![]()
Karmicielka stanęła na wysokości zadania, ma go teraz u siebie w domu.
Maryla pisze:Jana pisze:Kolejny kociak szukający domu. Czarny.
Kolejny kociak uratowany
co z tego że czarny?
I co z Wrzaskunem? Jego nie łapiemy?
Chyba zresztą dzisiaj widziałem tego Wrzaskuna (jeśli to on był, bo nie wrzeszczał), jak szedłem do pracy. Siedział w tym miejscu, gdzie mu tackę położyłaś. I stała tam też jakaś miseczka, ale nie wiem, czy pełna.
Bardzo ładny kotek to jest. Taką ładną, miłą mordkę ma jak nasz Uchatek (bo Uszatek miał klapnięte tylko ucho, a Uchatek ma klapnięte na dobre), tylko czarny jest, zdaje się.
galla pisze:Jana pisze:Wrzaskunek złapany!![]()
Karmicielka stanęła na wysokości zadania, ma go teraz u siebie w domu.
Wielkie uf i małe nie-uf, z powodu braku miejsca i braku domku.
Ale uf, bo żyje.
Która z naszych słodkich pań go schwytała?
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, Majestic-12 [Bot], włóczka i 234 gości