Dongi, ja cię proszę uródź ty dzisiaj, bo komp mi się psuje co i rusz i jak mam go chwilkę na chodzie, to pierwsze co robię, zagladam do ciebie a tu ciagle nic.
Jutro dopiero wieczorem mogę tu zajrzeć, jak ja biedna w takiej niepewności będę trwać?
Czymś tam pogardził, skoro wypadł z baru Rzeczywiście urodzaj robaczywy, aż brrrrrrrrrrrrrr....i temat mocno złożony...ja odrobaczałam moje kociaste standardowo, a stronghold dostawały z powodu uszu, ale za każdym razem robiłam po podaniu przegląd kupala i wszystko było w porządku...
Mój Bodzio ma robale ale na pytanie weterynarza czy to są tasiemce czy jakieś inne nie potrafiłem odpowiedzieć. On ma takie ciemnkie o owalnym kształcie. Mam nadzieję, że po tablecie (zaaplikowanej szczypcami doustnie, co było straszne!) mu minie.
To pewnie twój Bodzio ma glisty jest teraz na topie taki wątek, są tam zdjęcia, możesz porónać...daję Ci linka do końcówki, musisz przewinąć do drugiej strony...http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1785429#1785429 Miłego oglądania...