Ja też mam dzisiaj urodziny więc my jubilaci musimy się trzymać razem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zosia&ziemowit pisze:Kociaste wszystkiego naj, naj ,naj oprócz Pańci.Pańcię macie suuuper.
Ja też mam dzisiaj urodziny więc my jubilaci musimy się trzymać razem.
Maryla pisze: na dodatek on źle znosi narkozę i wybudza się w panice (tak też zasypia)
Belio powiedziała że ma ewidentnie objawy neurologiczne![]()
Nordstjerna pisze:Maryla pisze: na dodatek on źle znosi narkozę i wybudza się w panice (tak też zasypia)
Takie same objawy były u mojej Gaci. Okazało się to reakcją organizmu na ketaminę; następnym razem była już usypiana innym środkiem (niestety, nie spytałam wtedy weta o nazwę) i wszystko było OK.
Zresztą w podobny sposób reagowała też na relanimal i gramurin - b. silnym pobudzeniem i paniką.
Może u Twojego Kocia jest podobnie?
Maryla pisze:Nordstjerna pisze:Maryla pisze: na dodatek on źle znosi narkozę i wybudza się w panice (tak też zasypia)
Takie same objawy były u mojej Gaci. Okazało się to reakcją organizmu na ketaminę; następnym razem była już usypiana innym środkiem (niestety, nie spytałam wtedy weta o nazwę) i wszystko było OK.
Zresztą w podobny sposób reagowała też na relanimal i gramurin - b. silnym pobudzeniem i paniką.
Może u Twojego Kocia jest podobnie?
zapytam weta czy w grę wchodzi inny usypiacz
pewnie korekcja uzębienia albo usuwanie kamienia będzie się powtarzać, bo Kocio nie jada chrupek i ma z tego powodu problemy
ale z jego reakcji na różne rzeczy wynika że ma ewidentnie zaburzenia neurologiczne tylko dopiero Beliowen je nazwała
wet nawet proponował podawanie mu leku uspokajającego ale nie zdecydowałam się na razie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 13 gości