Moderator: Estraven
dorcia44 pisze:Iwonka to jest ten sam mały słodziaki delikatna kruszyna
w nim drzemie dzika bestja
ezra pisze:co słychac u naszego najbardziej rozbrykanego kota na forum,po przeczytaniu wcześniejszych watków od męża iwony mam pewne watpliwości czy on będzie mój ,żeby tylko do wojny nie doszło
dorcia44 pisze:Ja oczywiście nadal czekam na ciąg dalszy o Krunkielku, ale co do męża to nie wiem jak ty to zrobisz
żeby to odrazu jechał do nowefo domku ale dopiero w sierpniu
to chyba że piłą elektryczną ich rozdzielisz
ezra pisze:zapewniam ciąg dalszy nastapi tylko kiedy rozpoczne to zalezy od iwony.W domu trawaja przygotowania i nerwowa atmosfera kiedy ,no kiedy on bedzie.Ja jestem raczej cierpliwą osoba ale te kilka tygodni czekania to chyba dużo i dla mnie
ezra pisze:Extra!!!!!!!!!!!
A ja już chodzę po wszystkich znajomych nawt byłam u takiego dupka co go nie lubię bo pochodzi z katowic i często tam jezdzi żeby tylko przywiózł kocinę .To czekamy .Namiary na mnie masz dasz znać.Wczoraj nawet kupiłam drapaka z domkiem,mój Sylwi na niego się wypioł i dalej drapie fotel.Iwona czy on je karmę dla juniorów,bo mój kot to tylko na suchym czasem surowy kurczak i rybka jak mu złapię,wątróbki już mu się znudziły,puszek nie lubi ,żre tylko wiskasa i odkłaczajacą puriny.Czekamy zniecierpliwością
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 233 gości