Klub Rudzielców & Kocia Dolina :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 22, 2006 11:49

Ja też mam rudzielca i kocham go nad życie, za to że jest rudy i za to że jest kotkiem-moim. Widać go w moim podpisie :D :D
Kocham rudasy :1luvu:
Obrazek

monika p

Od: Czw lut 23, 2006 16:45

Post » Czw cze 22, 2006 12:06

i jeszcze,,,

a to nie meczenie kota,,,tylko on taka ciapa ze wszystko mozna z nim zrobic
ObrazekObrazek

:oops: :oops:
Obrazek
Obrazek

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Czw cze 22, 2006 12:06

I ja melduję się z naszym Ryskiem-Urwiskiem. Maluszek-rozrabiaka, żarłoczek i myśliwy.
Zalinkowany w podpisie :)

agastaga

Od: Pon lut 06, 2006 10:09

Post » Czw cze 22, 2006 12:08

jUlEk&aNiA pisze:(...)Ale od tygodnia śpimy po 304 godziny dziennie(...)

:ryk: :ryk: :ryk: To musisz być nieźle wyspana :twisted:
Dobrze, że to końcówka sesji, bo jeszcze ze trzy tygodnie i spałabyś ponad 1200 godzin na trwającą 24h dobę :lol:

tumasia

Od: Pt kwi 22, 2005 7:59

Post » Nie lip 02, 2006 10:44

kasia szczecin pisze:i jeszcze,,,

Obrazek

Czy ja dobrze widze jak na swoja slepote i Wasz kot bawi sie z tchorzofretka?
8O

Pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Nie lip 02, 2006 22:40

GreenEvil pisze:

Obrazek

8O

Pzdr
GreenEvil

tak, z tchorzofretka,potrafia tak godzinami,ale raczej w koncu zwycieza fretka :wink:

kasia essen

Post » Pon lip 03, 2006 17:29

kasia szczecin pisze:
GreenEvil pisze:

Obrazek

8O

Pzdr
GreenEvil

tak, z tchorzofretka,potrafia tak godzinami,ale raczej w koncu zwycieza fretka :wink:

Noprosz 8O , ja bylam swiecie przekonana, ze kot + fretka = zjedzona fretka ;)

Pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Pon lip 03, 2006 19:16

ojej taki fajny klub a ja jeszcze nie zgłosiłam do niego mojego Miszki!!

Misza to typowy przedstawiciel swojego koloru: niezwykle "inteligentny", jak się zamyśli marszczy czoło i wtedy wygląda jak profesor. Miękki jak ragdoll, potrafi robić fikołki, najlepiej wychodzą mu przeżuty w przód, na przykład dookoła stopy, genialnie wspina się po człowieku, rozkosznie czesze, jest lepszy od grzebienia, chociaż czasami tak się zapamięta że zapomina że włosy są do ludzkiej głowy przyczepione, na zawołanie daje buziaki. Uwielbia wszystko co choć odrobinę przypomina pudełko, rozmiar nie ma tu absolutnie żadnego znaczenia
Obrazek

No i jest alergikiem obrzartuchem, absolutnie niereformowalnym mój mały słodki aniołeczek

nadaje się?
dzienniczek_Marysi->http://emanka.hpage.com/
Obrazek

emanka

Od: Śro maja 12, 2004 22:04

Post » Pon lip 03, 2006 21:47

A moja ruda Klara może wejść do kubu??? :-) http://upload.miau.pl/1/74011.jpg i przy okazji Sara??? :-) Obie są rude i obie kochane!!! :-)))

ruda76

Od: Czw mar 02, 2006 11:41

Post » Wto lip 04, 2006 2:53

to ja jeszcze Ziutke dopisze :lol: jest u mnie dopiero kilka dni wiec nie do konca jeszcze sie poznalysmy :roll: jak na razie leje mojego Nikosia za kazdym razem jak sie probuje do niej zblizyc :evil: Ziutka wlasnie jest w trakcie rujki i mozliwe ze juz w ciazy :evil: tak wiec czeka nas sterylka w najblizszym czasie niom i mamy nadzieje z Nikodemem ze panienka nam troszke spokornieje :twisted:
tak wiec jeden rudzielec w klubie wiecej :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ewapod

Od: Nie maja 28, 2006 4:56

Post » Wto lip 04, 2006 7:35

GreenEvil pisze:
kasia szczecin pisze:
GreenEvil pisze:

Obrazek

8O

Pzdr
GreenEvil

Noprosz 8O , ja bylam swiecie przekonana, ze kot + fretka = zjedzona fretka ;)

Pzdr
GreenEvil
u mnie nawet rotweiller i york bawi sie z fredka i nic sobie nie robia,moze dlatego ze fredka jest spokojna,(oprocz sciagania nam skarpetek z nog,obgryzania stóp nieznajomym i obsikiwania obcym butow :roll: ) moja fredka ma troche inny charakter,strasznie wojownicza,czasem przecholowywuje, :idea: i jezdzi mojemu kotu na grzbiecie tarmoszac go jednoczesnie,i dopoki kot sie nie sprzeciwi,,a nie sprzeciwia sie długo to mam jak na rodea, z mała róznica,zamiast byka -kot,zamiast jezdzca-fredka,i to ona raczej predzej zje kota niz kot fredke,to mordercy prawdziwi i nie daja sie tak łatwo ( zabijaja myszy i kurczaki-znajomi karmia myszami,co jest dla mnie obrzydliwe,moja nie była karmiona myszami,zawsze tylko wołowina i drobiem,wiec na widok piszczacej myszy schowała sie pod fotel ,,a potem to mysz goniła fredke,, :roll: wiec wszystko zalezy od wychowania 8)

kasia essen

Post » Sob lip 15, 2006 8:20

tak was przepraszam za zaniedbanie :( :cry: ale nie mielismy nawet dnia przerwy miedzy sesja a praktykami tak nam sie troche plany popsuły ;/ no i wciaz mamy do zaliczenia co nie co i teraz mamy troche przerwy w praktykach :)
Najbardziej prosze o wybaczenie dronusie i tym samym prosze o pomoc w aktualizacji dzialu Rudych na Dolinie podczas mojej nieobecności :( :( :*
Jezeli nie bedziesz miała Olu czasu to poprostu zrobie aktualizacje dopiero w sierpniu ;/;/ ;( Przez ta "przerwe" mam duze zaleglosci takze w kaciku adopcyjnym :( ehh no nic siła wyższa, od sierpnia rusze dalej ;)

gorace pozdrowienia dla wszystkich klubowiczow i wszystkich odwiedzajacych nas :) zapraszam na strone Kociej Doliny [ w moim podpisie ]i do wątku mojego Madagaskara...z ktorym mam problem i nie wiem jakiego jest on podloża :(

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1780083#1780083
Obrazek

jUlEk&aNiA

Od: Śro lut 08, 2006 14:40

Post » Sob lip 15, 2006 8:34

Ola teraz wyjeżdża, może własnie w tej chwili jz jest w drodze :wink: I nie wiem ja u niej będzie z dostępem do kompa...
Obrazek
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto!
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

Igulec

Od: Wto mar 28, 2006 21:15

Post » Sob lip 15, 2006 10:17

Ola wyjeżdza, o 13 wyruszam z domu, a o 15:10 będzie siuuuuuuuuuu i będę w powietrzu ;) Nie mam pojęcia jakie będę miała możliwości "komputerowo-internetowe", ale w końcu nie jadę tam, żeby siedzieć przed kompem :twisted: Tak więc - spodziewajcie się mnie mało ;) Aczkolwiek zaglądać będę ;) Aniu - będziemy musiały wziąć się za stronę i Klub jak obie znajdziemy chwilę czasu, bo robienie tego na zmianę nie jest chyba najlepszym pomysłem ;) Przedyskutujemy wszystko i już :D Do "zobaczenia" po powrocie! Ola.
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Śro wrz 20, 2006 15:20

ładnych parę tygodni temu probówałam zapisać do klubu moją Whisky. Pod podany adres mailowy wyslałam piękne zdjęcie i specjalnie przygotowany tekst. I .... nic :cry: Czekam i czekam, może to klub elitarny i trzeba spelnić jakieś dodatkowe warunki, żeby się do niego dostać?
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

[poprzednia][następna]