Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinga Macyszyn pisze:No więc po kontakcie PW z Wielbłądzio i Jej sugestii, piszę tu. Jestem zmotoryzowana, mam 1 transporter i dobre chęci oraz trochę czasu, niestety w tym tygodniu jeśli chodzi o poranki to w grę wchodzą tylko wtorek (czyli jutro), środa i piątek.
Gdyby znalazły się jeszcze ze 2 osoby (bo z tego co pisze Wielbłądzio, potrzebne są ze trzy do zastawiania, łapania, wkładania do transporterów i rozwożenia), to możemy spróbować złapać kociątka w środę lub piątek w godzinach baaardzo porannych (dla mnie 6 rano nie stanowi problemu)
Wielbłądzio pisze:ja mogę podnieść, ale gaguci - żeby zmieniła tytuł - nie ma![]()
może nowy wątek z odnośnikiem do tego i zaznaczeniem w tytule, że to o te koty chodzi...?
Kai pisze:Kinga Macyszyn pisze:No więc po kontakcie PW z Wielbłądzio i Jej sugestii, piszę tu. Jestem zmotoryzowana, mam 1 transporter i dobre chęci oraz trochę czasu, niestety w tym tygodniu jeśli chodzi o poranki to w grę wchodzą tylko wtorek (czyli jutro), środa i piątek.
Gdyby znalazły się jeszcze ze 2 osoby (bo z tego co pisze Wielbłądzio, potrzebne są ze trzy do zastawiania, łapania, wkładania do transporterów i rozwożenia), to możemy spróbować złapać kociątka w środę lub piątek w godzinach baaardzo porannych (dla mnie 6 rano nie stanowi problemu)
Chyba będe mogła w piątek raniutko. Jeszcze ktoś by się przydał.
Kai pisze:quote]
Chyba będe mogła w piątek raniutko. Jeszcze ktoś by się przydał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości