mamba30 pisze: Mexika musze dofotografować, ale TŻ na mnie krzyczy, że kotkowi oczka męcze tym flashem
no wlasnie

teraz Mex waży 4700 to za miesiąc albo 2 jak przyjade

Moderator: Estraven
mamba30 pisze: Mexika musze dofotografować, ale TŻ na mnie krzyczy, że kotkowi oczka męcze tym flashem
velvet pisze:mamba30 pisze: Mexika musze dofotografować, ale TŻ na mnie krzyczy, że kotkowi oczka męcze tym flashem
no wlasniemoje zdjecia byly zawsze parwie ciemne bo sie balam mu blyskac lampa po tych ślepkach
![]()
![]()
teraz Mex waży 4700 to za miesiąc albo 2 jak przyjadeile bedzie?? 6000????? przyturla sie do mnie??
TyMa pisze:Oki, Mamba, to się wstrzymam. Tyle tu kocich nieszczęśc na forum, że już nie wiem, któremu pomagać! Jakby co, to wołaj ratunku!
Georg-inia pisze:hehe, no to w końcu Mex we własnym domuczekał i chorował, chorował i czekał....
Mamba, gratulacje dokocenia i dzięki za domek dla bieduchówjesteś kochana
pisz dużo o kociastych
![]()
chociaz te dodatkowe 800 gram/miesiąc na jedną sztukę kota to z lekka przerażające![]()
jak tak dalej pójdzie, to za rok koty zaczną żywić się Dużymi
velvet pisze:boze boze moje misie smutne![]()
drapac, glaskac, pileczke turlac albo wstazke ciagnac, on przyzwyczajonym my codziennie sie bawilismy
moje malenstwo kochane trzymaj sie, przesylam mnostwo glaskow, caluskow, i drapan:)
pewnie kolo tygodnia potrwa zanim sie ozywi troszkialbo i dluzej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 159 gości