Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sibia pisze:Dzięki Tajdzi
Jakie mam piękne koty, ach.
Wczoraj po tym pawiu postanowiłam je udrożnić i była zarówno pasta jak i ciasteczka odkłaczające. No i dziś, mam nadzieję, że to po tym, u Konia luźna qpa. Nie jakiś dramatyzm biegunkowy, ale nie normalna.
I nie wiem. Czekac, bo stres, zmiana diety, nowy dom itd czy jechać do wet. Wygląda dobrze, poluje na muchy, nie jest odwodniony. Z drugiej strony - za często te pawie. Nie mam pewności, czy wszystkie jego, ale są.
no i co ja mam robić?
dodam, że przy temperaturze powyżej 28 stopni mam zawroty głowy i słabnę.to moje głupie ciśnienie 90/60 zanika w upale.
amelka pisze:koń cudniasty-i odmiankę na głowie ma iście końskączy stąd jego imię?
sibia pisze:Koń przejrzany, obcałowany przez pana doktora i wymacany i NIC nie ma. z jednej strony bardzo się cieszę, z drugiej martwię, czemu zatem nie chce jeść? Upał?
sibia pisze:Koń przejrzany, obcałowany przez pana doktora i wymacany i NIC nie ma. z jednej strony bardzo się cieszę, z drugiej martwię, czemu zatem nie chce jeść? Upał?
no nic, będę obserwować.
Acha, dostaliśmy receptę na maść na czarne syfki na brodzie, bo niestety są. Pan dr zachwycony książeczką zdrowia Konia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 48 gości