Wczoraj byłam z nowymi szeleczkami i jestem zachwycona, Luna chyba też. Spotkałam znowu trzyletniego kastrata któremu znowu przywaliła

Moderator: Estraven
poolka pisze:A na ktorym Ty pietrze mieszkasz all?
Kattys pisze:My chcemy się zapisać...Ja z Nuffim znaczy się![]()
Narazie wychodzimy raz dziennie na 5minut ale myślę że to wystarczy
enduro pisze:Kattys pisze:My chcemy się zapisać...Ja z Nuffim znaczy się![]()
Pamiętaj, że w niedługim czasie wyjścia nie będą tylko przyjemnością dla kota i Twoją, ale także obowiązkiem.Podołasz temu wyzwaniu, gdy kot będzie raz dziennie chciał wyjść na dwór
?
Kattys pisze:enduro pisze:Kattys pisze:My chcemy się zapisać...Ja z Nuffim znaczy się![]()
Pamiętaj, że w niedługim czasie wyjścia nie będą tylko przyjemnością dla kota i Twoją, ale także obowiązkiem.Podołasz temu wyzwaniu, gdy kot będzie raz dziennie chciał wyjść na dwór
?
Podołam.
Obiecuję wyprowadzać go w deszcz, śnieg, mróz itp. itd. (jeżeli tylko Onufry zechce) będę mu dzielnie służyć i dbać o jego szelki i smycz
Monika L pisze:Leon będzie mieszkał w Lublinie![]()
enduro pisze:P.S.
Na początku wychodź z nim raz dziennie na około 15-20 minut w miejsce, w którym może się wybiegać, także bezpieczne czyli np. jakiś trawnik i na początku przyzwyczajaj go tylko do jednego miejsca (jakiegoś skwerka)
Później jak już sam będzie chciał wychodzić albo po prostu będzie mu się to podobać, 30 minut dziennie będzie porządnym spacerkiem
enduro pisze:Kattys pisze:enduro pisze:Kattys pisze:My chcemy się zapisać...Ja z Nuffim znaczy się![]()
?
Podołam.
Obiecuję wyprowadzać go w deszcz, śnieg, mróz itp. itd. (jeżeli tylko Onufry zechce) będę mu dzielnie służyć i dbać o jego szelki i smycz
A więc oficjalnie Twój kotek został zapisany pod oficjalnym imieniem Onufry![]()
Gratuluję
Nasze grono się powiększa!
P.S.
Na początku wychodź z nim raz dziennie na około 15-20 minut w miejsce, w którym może się wybiegać, także bezpieczne czyli np. jakiś trawnik i na początku przyzwyczajaj go tylko do jednego miejsca (jakiegoś skwerka)
Później jak już sam będzie chciał wychodzić albo po prostu będzie mu się to podobać, 30 minut dziennie będzie porządnym spacerkiem
Pozdrawiam
poolka pisze:Monika L pisze:Leon będzie mieszkał w Lublinie![]()
Jeśli mama i babcia wypuszczą go ze swych szponBęde o to walczyc
![]()
poolka pisze:Monika L pisze:Leon będzie mieszkał w Lublinie![]()
Jeśli mama i babcia wypuszczą go ze swych szponBęde o to walczyc
enduro pisze:P.S.
nie ma jak męska rada;p
a własnie enduro przyuważyłam że moje wcześniejsze zgłosznie do klubu zostało odrzucone, czyzby z powodu braku szelek? ;p obiecuje ze kupie, prosze o wpisanie mnie(w tle błagalne miauczenie Leona- tez prosi)
a właśnie w zimie to jakieś ubranka trzeba kotu zakładać na spacer?kocie kombinezony?hm?
Użytkownicy przeglądający ten dział: northh i 171 gości