dla dzewczynki; Masza, Martina, Steffi, Kim,
dla chłopców: Marat, Stefan, Roger, Goran, Andy, Tim, Pete
do wybory, do koloru

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:kociak może wymiotować robalami.... Albo źle tolerować dany środek odrobaczajacy.
Odrobaczania nie powinno się tez podawać zaraz po posiłku bo go kociak może zwrócić.
Ale o ile pamiętam to jak wymioty były 1,5 godziny po podaniu to już odrobaczanie było uznawane.
Gosiak_i_Marco pisze:Wiecie co, ja chyba oszalałam, Marco zresztą też. Zaczynamy zastanawiać się co by było gdyby... gdybyśmy zatrzymali Venus![]()
Prakseda pisze:Gosiak_i_Marco pisze:Wiecie co, ja chyba oszalałam, Marco zresztą też. Zaczynamy zastanawiać się co by było gdyby... gdybyśmy zatrzymali Venus![]()
Co by było??? To byłby raj na ziemi dla kotki. To byłoby coś tak cudownie dobrego.![]()
![]()
![]()
Jak ja kocham takich "szaleńców" jak WY.
Od początku o niej myślę. Czy ona ma tam jakieś schronienie na tych kortach? Czy ktoś o nią dba? Kocia ma zadatki na mizianko-przytulankę, tylko trochę czasu potrzebuje.
Ale jeszcze się wtrącę z tą sterylką. Walczymy o to by miasto dawało fundusze na koty, a teraz te pienądze mają wracać do miejskiej kasy. Przy cienkich porfelach, chcecie robić to prywatnie.
Trochę bez sensu. NIe przesadzajmy z tymi złymi lecznicami. W końcu nie szewcy tam pracują, a wpadki zdarzają się absolutnie wszędzie. O Książęcej też żle mówiono, ale tam mam skierowania i tam "robię". Zbyt wiele kotów steryzliuję by robić to na własny koszt. Ale odpukać jak dotąd na Książęcą nie mogę narzekać. Trzeba tylko niestety czekać na wolne miejsce w szpitaliku. Ew. propozycja aktualna. I przepraszam za mądrzenie się.
Kid pisze:Ja tak niesmiało podpowiem, że na bazarku przy Picassa w sklepiku zoo od strony przystanku w kierunku Nowodworów pani miała jeszcze wczoraj opakowania Babycata w promocyjnych paczkach 2x400 g, chyba po 15 zł. Może się komuś przyda, nie widziałam takich bonusów w Kakadu.
Kid pisze:Ja tak niesmiało podpowiem, że na bazarku przy Picassa w sklepiku zoo od strony przystanku w kierunku Nowodworów pani miała jeszcze wczoraj opakowania Babycata w promocyjnych paczkach 2x400 g, chyba po 15 zł. Może się komuś przyda, nie widziałam takich bonusów w Kakadu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 58 gości