Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 27, 2006 12:25

Duza mowi ze jak wydebi urlop to pojedziemy na trawke na caly tydzien 8O :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto cze 27, 2006 12:31

kurczę chłopaki, ale Wy to fajnie macie
działka, trawka...
a mnie to Moja "wycieczki" do lecznicy serwuje i tylko powtarza: "jeszcze będziesz biegał po trawce Franek"... taaa... czekaj tatka latka
ale wam zazdroszczę, jak nie wiem co
a zdjęcia jakieś macie ? chciaż sobie popatrze... ech...

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto cze 27, 2006 12:36

Franek my tez jezdzimy do tej samej w zielonym :twisted: co Ty ostatnio kazala duzej smarowac nam uszy i kolo uszu .. ale wiesz znamy gorsze niz ona :evil:
Duza nie odwazyla sie nam robic zdjec kiedy bylismy ubrani w te paskudztwa zwane szelkami :evil:
Wiesz kociokracja i te sprawy... ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Wto cze 27, 2006 19:42

Zazdroszczę Wam, chłopaki. Ja mam takie duże zielone za oknem, ale Duzi nie chcą mnie wypuścić. Czasem leżę pod drzwiami, za którymi jest to zielone, ale to nic nie daje, bo moja Młodsza Duża zawsze mnie przegania, zanim otworzy drzwi! Wszystkie inne zwierzaki (bo mam tu jeszcze suczkę, pieska i starego kocura do towarzystwa, ale z nimi nie da się bawić) sobie wychodzą, a ja nie mogę :cry: . A Duzi to mi nawet nie próbują szelek zakładać, bo nie dość, że ich nie mają (uff :) ), to jeszcze czasem mają stresa w dotykaniu mnie jakoś intensywniej. Wiedzą, że umiem zaprotestować. Nie staracie się! :)

Pozdrawiam Was serdecznie. Moje Duże (mam dwie - Młodszą i Starszą) często mi o Was opowiadają :)

Macham białą łapką
panna Milusia

http://tinyurl.com/gpb8l

joasui

Od: Sob mar 11, 2006 7:59

Post » Wto cze 27, 2006 19:51

Eee protestowanie przy naszej duzej mija sie z celem :x jak sobie babsko cos ubzdura.. to postawi na swoim :twisted:
A to zielone bylo natyle fajne .. ze warto bylo przezyc upokozenie chodzenia w szelkach :oops: :D
Obrazek

goska_bs

Post » Śro cze 28, 2006 10:20

Działka 8O , trawka 8O 8O....
Dwupak, co się tam u Was dzieje??

zaniepokojona Duża Toffika
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Obrazek

matka maruda

Od: Pt lis 11, 2005 10:53

Post » Śro cze 28, 2006 10:28

matka maruda pisze:Działka 8O , trawka 8O 8O....

:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

dwupak zaraz dopisze: fifka? kreska? joint?
:twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro cze 28, 2006 10:38

A ja myślałam, że to Gośka w kocionałóg popadła! Dwukot, zastanów się, w tak młodym wieku?! I nie na próżno ostrzegają, że wakcyjne wyjazdy sprzyjają pierwszym nałogom! STRASZNE RZECZY!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro cze 28, 2006 17:12

cześć chłopaki,
coś mnie tu ostatnio ciągnie do waszej strony, bo u was się tyle fajnych rzeczy dzieje a u mnie same nuuudy :(
Dyziek ciągle śpi, pana nie ma, pani zajęta, radio wyłaczyła, "żebym sobie spokojnie odpoczywał"... a ja przecież lubię fajnej muzyki posłuchać ...
moi to nawet telewizora nie mają (tylko tam w komputerze jakiś panel telewizyjny czy coś) :( więc nawet sobie żadnego serialu nie obejrzę,
no nuuudy, powiadam wam straszne
piszcie co u Was
Franek
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro cze 28, 2006 18:30

Fri pisze:
matka maruda pisze:Działka 8O , trawka 8O 8O....

:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

dwupak zaraz dopisze: fifka? kreska? joint?
:twisted: :twisted: :twisted:

Dwupak dopisze?
Pod pemanentną inwigilacją Goski?
Se może dopisać:
kroplówka, kołnierz, łupki.

A moja Przenuda mnie na dwa tygodnie na wieś zabrała.
No to se chodzę i łapię.
A jak nie widzi - to do domu znoszę.
Potem znowu będę mieć ubaw, jak w tym upale zacznie węszyć - bo coś jej tak słodko pachnie...
W końcu się domyśli, że to nie maciejka, tylko sześć żabów i cztery mysze skitrane przeze mnie pod łóżkiem...

Tak, moja panno?
No, to po powrocie dostarczę Wam zdjęcia "Kota z grilla".

Auć!
Badźcie grzecznym Dwupakiem...
Koć
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro cze 28, 2006 18:37

Cenzura działa :strach:
Obrazek

matka maruda

Post » Śro cze 28, 2006 18:50

Hej chłopaki :D
Ale Wam dobrze mnie Duża nie chce wypuszczać na zielone, mimo, że bardzo ją o to proszę. Za każdym razem kiedy tak żebrzę pod drzwiami to mi mówi żebym zapytała się Szkrabki i Viki jak jest na wolności, że jak ich posłucham, to pewnie mi się odechce wyłażenia z domku. One kiedyś żyły sobie na wolności a teraz to drzwi szerokim łukiem omijają 8O
Do tej pory nie dałam się zapakować w szelki ale przemyślę to sobie, bo jeśli byłby to jedyny sposób na wyjście z mieszkania to może warto się poświęcić :roll:
Wasza wielbicielka
Mufka

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Śro cze 28, 2006 18:53

Jestescie .. okropne Ciotki :!: ;) Zadnej cenzury nie ma (no chyba ze my zabraniamy o czyms pisac duzej) Bo powiemy Wam ze duza mamy nie dosc ze owinieta wokol malego pazurka to jeszcze pod lapa nam grzecznie siedzi .... ooooo :D
Na dowod relacja z tresury i wychowania duzej.
Wrocila dzis duza z roboty wymieta jako ta szmatka, pomyziala nas dala swiezej wody i chciala do kompa ale my uznalismy ze ma odpoczywac.
Zaczelismy wiec lazic po klawiaturze i na kolana .. myziala nas .. ale kompa wlaczyla. To siem naradzilismy chwilke i obmyslilismy chytry plan :twisted:
Serwis jako mazgaj :oops: polazl na niezlozone wyrko i zaczal sie drzec jakby go ze skory obdzierali... a ja Biznes zaczalem pacac duza lapka po nodze (ale tak bez pazurow) byle podniosla swoj tlusty tylek od kompa :twisted: Poskutkowalo :D
duza polazla do Serwisa na wyrko.. a wtedy ja chyc obok.. zbarankowalismy ja i powalilismy w dwoch na lopatki :evil: Zostala ubezwlasnowolniona :!: Przez prawie dwie godziny pilnowalismy zeby grzecznie lezala i odpoczywala zapewniajac jednoczenie relaks - mruczenie do uszka, masaz ud, brzucha, piersi i szyi, piling przedramion twarzy i szyi, zabiegi fryzjerskie i w gratisie siersc w ustach :)
Obrazek

goska_bs

Post » Śro cze 28, 2006 19:50

Dwukot,

proszę dbać o Dużą, bo ona o Was bardzo się troszczy! W michy nie żałuje przecież, o świeżej wodzie też pamięta. A do pracy musi chodzić, żeby zarobić na Was :D. Cieszcie się, że macie taką fajną Dużą, wiele kotów nie ma tak dobrze jak Wy!
Obrazek

matka maruda

Post » Śro cze 28, 2006 20:55

A czy my o nia nie dbamy :?: :?: 8O Przeca zapewnilismy jej wypoczynek z ful serwisem :D (nawet buzi jej dalismy :P :oops: ) :D Fakt dobrze z nia mamy ale i wiele duzych nie ma tak dobrze ze swoimi kotami jak ona z nami :P
Obrazek

goska_bs

[poprzednia][następna]