Jestescie .. okropne Ciotki

Zadnej cenzury nie ma (no chyba ze my zabraniamy o czyms pisac duzej) Bo powiemy Wam ze duza mamy nie dosc ze owinieta wokol malego pazurka to jeszcze pod lapa nam grzecznie siedzi .... ooooo
Na dowod relacja z tresury i wychowania duzej.
Wrocila dzis duza z roboty wymieta jako ta szmatka, pomyziala nas dala swiezej wody i chciala do kompa ale my uznalismy ze ma odpoczywac.
Zaczelismy wiec lazic po klawiaturze i na kolana .. myziala nas .. ale kompa wlaczyla. To siem naradzilismy chwilke i obmyslilismy chytry plan
Serwis jako mazgaj

polazl na niezlozone wyrko i zaczal sie drzec jakby go ze skory obdzierali... a ja Biznes zaczalem pacac duza lapka po nodze (ale tak bez pazurow) byle podniosla swoj tlusty tylek od kompa

Poskutkowalo
duza polazla do Serwisa na wyrko.. a wtedy ja chyc obok.. zbarankowalismy ja i powalilismy w dwoch na lopatki

Zostala ubezwlasnowolniona

Przez prawie dwie godziny pilnowalismy zeby grzecznie lezala i odpoczywala zapewniajac jednoczenie relaks - mruczenie do uszka, masaz ud, brzucha, piersi i szyi, piling przedramion twarzy i szyi, zabiegi fryzjerskie i w gratisie siersc w ustach