zrób jak radzi Beliowen
przy takich operacjach czas odgrywa dużą rolę - jesli trzeba coś poprawić to jak najszybciej
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Magdalenka- pisze:Przeraziliście mnie tą historią. Avis jest już po pierwszej operacji. Jutro będzie miał drugą. Raczej za późno chyba na zmianę.
Nie wiem co o tym myśleć ..
-Magdalenka- pisze:Ale może rzeczywiście rana może się w jakichś przypadkach w ten sposób oczyszczać?
Z opisu wygląda, że źle zrobił operację, ale może jednak nie wszystko co mówi jest złe?
Zrobię tak: pozwolę mu dokonczyć operację, a potem skonsultuję stan Avisa z innym lekarzem, żeby w razie czego można było szybko działać.
Co Wy na to/.?
-Magdalenka- pisze:Ale może rzeczywiście rana może się w jakichś przypadkach w ten sposób oczyszczać?
Z opisu wygląda, że źle zrobił operację, ale może jednak nie wszystko co mówi jest złe?
Co Wy na to/.?
Kasia C pisze:Wiesz co, ja bym wydrukowala historie o tej kotce i po prostu pokazala temu lekarzowi zabierajac swojego kota...Po pierwsze historia mowi sama za siebie i tlumaczy czemu zabierasz Avisa...Po drugie pokazala by ze cos mu jednak mozemy zrobic...
Zabierz kota!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonybiz i 99 gości