gonzo pisze:Beata pisze:tajdzi pisze:u sibii - Konik
u Dorotek (mam nadzieję, ze mnie nie zabije)- Futbolki (3) + Łaciatek (1) = 4
u Tajdzi Oskrzelki (3)
u eurydyki KK (2)
u Myszy Kolorki (3) + Łaciatek (1)= 4
u Rodziców Bohemy Łaciatek (1)
--------- 14
ej no cos oszukujecie
bo ja licze i licze i mnie wychodzi 13, czyba ze dwoch Laciatkow macie
a mi 15 - przynajmniej wg tych wyliczeń tajdzi

Bez Konika jest 14
Kochani, nieśmiało chyba zaproponuję imiona moim maluszkom
Czekałam z tym długo, nie chciałam zapeszać
Zuzia zostaje Zuzią Zołzią. Trudno. Ona jest Zuzia i już
Srebrna kruszynka, ta co tak dzielnie walczyła ponad swoje siły o siostrzyczkę zostanie
Ankaa
Ankaa to najjaśniejsza gwiazda w konstelacji Feniksa. Może i ona jako i Feniks odrodzi się z popiołów, wyzdrowieje, stanie się pięknym i mądrym kotem. Jestem w niej zakochana... Jest grzeczna, mogę z nią zrobić wszystko, jakby wiedziała, że to dla jej dobra te wszystkie kropelki i świństwa... Moja mała Ankaa
Szylkrecia będzie
Plejadką - zbiorem gwiazd, które zawsze i wszędzie kojarzyć mi się będą z mistycyzmem, pięknem i siłą. Trwające zawsze, piękne i kuszące - taka jest mała Plejadka - słodki łobuziak, który próbuje walczyć o przetrwanie, mały zaczep, ktróry gania za ogonkiem siostrzyczki i kochana dziewczynka, która pokazała Ankusi, że kuwetka służy do załatwiania się
Plejadka
Mam nadzieję, że moje gwiazdeczki będą rosły, stawały się coraz zdrowsze i silniejsze. Że Zuzia niedługo poczuje się lepiej.
Nie wiem czego to kwestia, ale dziś rano miałam wrażenie, że jest troszkę gorzej. Plejadka nie za bardzo chciała jeść, wcisnęłam jej 2-3 ml reconvalescenca, podstawiłam pod ulubione suche, kilka ziarenek zjadła. Może panikuję, może zdjadła trochę w nocy, bo suche, karmę i gerberka mają non-stop....
Ankaa dziś smarkała na maxa. jedno oczko na siłę rozkleiłam, przemyłam, zakropliłam. Glutki z noska jeszcze nie wychodzą. Dziś spróbuję może parówki, ale małe jeszcze jadą do okulisty
Proszę wszystkich o mocne trzymanie kciuków za oczka... żeby się udało uratować....
Jeżeli do jutra nie będzie poprawy, będziemy dawać koński antybiotyk