I prosze nie wyciagac pochopnych wniosków.
Moderator: Estraven
aamms pisze:Ska pisze:aamms_juniorki pisze:Prosze bez uszczypliwosci na MOIM wątku![]()
(...)
Ja pytan o zostawione buraski i ich mame nie odbieram jako uszczypliwosci, tylko jako smutne zdziwienie.
Ze rudy ma dom, a bure na ulicy.
Ze tymi burymi ma sie zajac Elzbieta P - dlaczego?
Może zechcesz poczekać na odpowiedź autorki wątku, co?
aamms pisze:Ska pisze:Co do smutnych oczu - pamietam publiczne oszkalowanie Maryli, nie pamietam natomiast publicznych przeprosin. Moze przeoczylam.
A to już zupełnie nie należy do tematu wątku.. i chyba autorka wątku nie ma z tym nic wspólnego, więc nie rozumiem po co to wywlekasz akurat tutaj..
aamms_juniorki pisze:Ska jest to wątek o rudzielcu- więc piszemy o NIM. Na burki mam miejsce u siebie w domu ale nie moge ich wziąsc. Czy ktos w ogóle wie w 100% ze to Elzbieta P ma zająć się kociakami?! Rozmawiałam dzis z P Ela i zajmiemy sie ta sprawą jak bedzie potrzebna pomoc wiem gdzie jej szukac a narazie niczego nie osadzajmy bo łatwo jest nam mówic gdyz każdy z nas ma kociaste futra a czy ktos chce wziąść małe burasy?? albo chociaż je "przetrzymac"Watek załoze ale najpierw skonsultuje to z P Ela.
I prosze nie wyciagac pochopnych wniosków.
aamms_juniorki pisze:Ska ja chce jednej rzeczy (napisze to drukowanymi i mam nadzieje ze nikt nie poczuje sie urażony bo nie o to mi chodzi) CHCĘ KOCIEGO SZCĘŚCIA a tu czasem czytajac rózne wątki mam wrażenie że ktoś komus chce wcisnac kota.
aamms_juniorki pisze:Mam pisać jasno??!! poprostu nie mam jak i gdzie ich podziac teraz jasne?
Sprawa kotow jest w "toku" czy to też jasne??
aamms_juniorki pisze: Na burki mam miejsce u siebie w domu ale nie moge ich wziąsc
aamms_juniorki pisze:eve pisałam do Ska...
Mam pisać jasno??!! poprostu nie mam jak i gdzie ich podziac teraz jasne?
Sprawa kotow jest w "toku" czy to też jasne??
aamms_juniorki pisze:ja maluszków wziaśc nie moge bo nie mamy z TŻ czasu ledwo dla rudego starczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 113 gości