Zawodowiec- szczęśliwy finał :))) s.42

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 23, 2006 11:09

oki Fri przekonujesz mnie ale w takim razie i Fridzielec powinien miec braciszka :twisted: :wink:
ja tez kupuje promocyjnie karmy-daje tez purine bo tansza od RC ale ostatnio słyszalam ze tylko pro plan dobry...
czekam na wypowiedx obecnej mamusi Zawodowca...
najlepiej byłoby tatula namowic na wirtualną adopcję maluszka :twisted: :wink:
a z tym wymaganiem siatek-od zimy wymagam ale juz wiem ze nie wymoge-moj TZ nawet nie ma czasu sobie prawa jazdy wymienic a od lipca stare niewazne :roll: on ma jobla na punkcie koni a to czasochlonne
juz szukam kogos zeby wynająć ...
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pt cze 23, 2006 11:36

amelka pisze:oki Fri przekonujesz mnie ale w takim razie i Fridzielec powinien miec braciszka :twisted: :wink:
ja tez kupuje promocyjnie karmy-daje tez purine bo tansza od RC ale ostatnio słyszalam ze tylko pro plan dobry...
czekam na wypowiedx obecnej mamusi Zawodowca...
najlepiej byłoby tatula namowic na wirtualną adopcję maluszka :twisted: :wink:
a z tym wymaganiem siatek-od zimy wymagam ale juz wiem ze nie wymoge-moj TZ nawet nie ma czasu sobie prawa jazdy wymienic a od lipca stare niewazne :roll: on ma jobla na punkcie koni a to czasochlonne
juz szukam kogos zeby wynająć ...

PP od RC tańszy, w animalii jest Nutra Gold w promocji 7.5 kg za 56 zł, to, że nie kupujesz karm za najwyższej półki czy superżwirku i najmodniejszego drapaka :twisted: wcale nie znaczy, że o koty źle dbasz...!

...być może kiedyś spotkam jakiegoś bidula, który sie wprosi do mnie tak jak to zrobił Frida i mnie zakoci... :wink:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pt cze 23, 2006 12:05

amelka pisze:no z tym skokiem mu sie udalo-wlasnie wtedy sobie obiecalam ze jak nie znajdzie domku to go biere....wczesniej sobie obiecalam ze jak Brendzik wyzdrowieje to wezme w ramach wdziecznosci malucha jakiegoś...tylko jak rodzince te obiecanki wytłumaczyc...

My stwierdzilismy, ze o 4 kocie wcale nie bedziemy opowiadac rodzinie specjalnie - jak odwiedza to zobacza i tyle ;)
A domkiem jestes dla Zawodowca najlepszym na swiecie, niewazne czy bedzie sikal do zwirku za 20 czy za 5 zl - wazne, ze bedzie mial dom pelen milosci!

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Pt cze 23, 2006 12:16

właśnie gdyby on był tylko czwarty....a na wakacje przybywają jeszcze chłopaki Dronusi wiec nagle z 3 koteczków zobi sie 2razy 3 :strach:
no mysle mysle...
Obrazek

amelka

Post » Pt cze 23, 2006 12:21

amelka pisze: no mysle mysle...
Myślę, że Ty już przestań myśleć, bo decyzję już podjęłaś :lol: I bardzo dobrą decyzję 8)
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pt cze 23, 2006 12:22

kota7 pisze:
amelka pisze: no mysle mysle...
Myślę, że Ty już przestań myśleć, bo decyzję już podjęłaś :lol: I bardzo dobrą decyzję 8)

Gratulacje, amelka! :D

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Pt cze 23, 2006 12:24

Amelka naprawdę :) jestem pod wrażeniem ,tylko ja taki tchórz :oops:
jak kot sam nie wejdzie do domu to sie nie odważę :?

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt cze 23, 2006 12:26

hej nie przesadzajcie jeszcze :wink: jeszcze nie podjeta decyzja-szczerze wizja 6 kotow nagle mnie przeraza....naprawde-gdyby nie to pewnie bym sie tak nie wahała...
i czekam na opinie mamci zawodowca 8)
Obrazek

amelka

Post » Pt cze 23, 2006 12:26

Monika L pisze:Amelka naprawdę :) jestem pod wrażeniem ,tylko ja taki tchórz :oops:

Podaj adres, to Ci jakiegoć podrzucimy 8)
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Post » Pt cze 23, 2006 12:27

amelka pisze:hej nie przesadzajcie jeszcze :wink: jeszcze nie podjeta decyzja-szczerze wizja 6 kotow nagle mnie przeraza....naprawde-gdyby nie to pewnie bym sie tak nie wahała...
i czekam na opinie mamci zawodowca 8)

Ale 6 to tylko tymczasowo, no przecież Twoje serce się do Zawodowca rwie, aż miło. Wszyscy to widzimy :lol: Posłuchaj intuicji, zobaczysz, że nie będziesz żałować :D
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Pt cze 23, 2006 12:37

kota7 pisze:
Monika L pisze:Amelka naprawdę :) jestem pod wrażeniem ,tylko ja taki tchórz :oops:

Podaj adres, to Ci jakiegoć podrzucimy 8)

i to jest myśl ,już kiedyś tak myślałam :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt cze 23, 2006 12:39

Serducho woła Zawodowca, ale myślę, że decyzję nalezy podjąć racjonalnie. W niedużym mieszkaniu wzrost ilości kotów z 3 do 6 to duży szok. W dodatku nie wiadomo jak będzie z przyjęciem nowych przybyszy przez rezydentów (może być nieprzyjemnie) i z tego co się orientuję (nie wiem czy dobrze) to "tymczasowi" mogą zostac u amelki nawet na miesiąc... :roll:

Amelko, serducho masz wielkie i nie mam wątpliwości, że poradzisz sobie i z 10 kotami, ale ważne jest, byś wiedziała, że własnie tego chcesz :):):)
Obrazek Obrazek

gosik96

Od: Wto maja 09, 2006 8:00

Post » Pt cze 23, 2006 12:44

a czy Zawodowiec nie mógłby tego miesiąca sobie w spokoju (zaznaczam Zawodowiec, że w spokoju! :twisted: ) przeczekać w swoim tymczasowym domku?
Obrazek

Fri

Post » Pt cze 23, 2006 13:18

dziewczyny spokoj narazie, ja sie chyba porywam jak szczerbaty na suchary :? :( zakochałam sie bardzo ale moze nie zawsze chciec to móc? :cry:
Zawodowcu trzymam kciuki za Ciebie i twoj domek-kosmicznie wspaniały...
Obrazek

amelka

Post » Pt cze 23, 2006 13:22

Twój domek jest kosmicznie przewspaniały... :oops:
Obrazek

Fri

[poprzednia][następna]