Brzusie - jednak zbieramy kandydatury. Do piątku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 18, 2006 13:42

Zelka pisze:Mam pytanie czy moja Kizia też może się zapisać do klubu brzusiowatych? :oops: Bo ona to ma sporo sadełka, waży jakieś 6,5 kilo, wystarczy? :oops:

Obrazek

a nr konta poprosze na pw :)
P.S. małe sprostowanie, małż ( to ten co macha łapką kota ) nie śpi w pościeli w misie :oops: Ola chciała pooglądać bajki a tv tylko w sypialni :D

bardzo prosimy o zapisanie Kizi do kubu :D
Obrazek

123

Od: Sob paź 29, 2005 14:53

Post » Nie cze 18, 2006 16:03

Jesli mozna dodać, bo nie wiem czy mam prawo jako osoba która nic nie wpłaciła...
Uważam,z e pomoc finansowa jest obecnie najbardziej potrzebna Praksedzie.
Ona sama jest bardzo honorowa i o tym nie napisze ale jesli ktoś czytał jej watki to wie jaką ma sytuacje i iloma kotami musi się zajmować.
A nie dostała do tej pory nic albo prawie nic.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Nie cze 18, 2006 16:20

Kasia D. pisze:.
Uważam,z e pomoc finansowa jest obecnie najbardziej potrzebna Praksedzie.

podaj prosze link do watku Praksedy(bosh mam nadzieje,ze nie pokrecilam nicku) chodzi o to ,ze niebardzo sie orietuje w tym kto teraz ma najpilniejsze potrzeby,tylko jak ktos mi zglosi na pw lub gg to zagladam.I jeszcze raz bardzo przepraszam was za moj notoryczny brak czasu.
Obrazek

123

Post » Pon cze 19, 2006 0:50

Witamy w Klubie Kizię :D :D :D
(I Zelka, wiesz, nawet wielcy macho miewają np. bokserki w słoniki, więc spanie pod kołderką w misie to żadna ujma na honorze mężczyzny :twisted: :twisted: :twisted: :wink: )

Kasiu - tak jak napisała 123 - podaj nam jakiś link do wątków Praksedy, my po prostu nie jesteśmy w stanie znać problemów wszystkich pomagających kotkom, więc dlatego co miesiąc prosimy o "przeczesywanie" forum w poszukiwaniu osoby, której moglibyśmy pomóc :D

W tym miesiący najwięcej głosów dostała Jana, ale, jak pisałam, mamy kolejne miesiące, będzie konkurs, z tego wszystkiego będą ,dzięki Klubowiczom i Sympatykom, pieniążki na pomoc. Niestety cięzkie jest to, że co miesiąc musimy wybrać jedną osobę i automatycznie zrezygnować z pomocy innym, no ale tak świat już mamy skonstruowany :wink: Dobrze, że choć jednej osobie możemy pomóc w ciągu miesiąca :D

A teraz kochani - szykujcie się powoli na konkurs :D
I powiem Wam tylko, że na konkurs macie szykować wyobraźnię i umysły, a nie albumy ze zdjęciami :wink: Na albumy jeszcze przyjdzie czas :D
A reszta - po naradzie z 123.

Czyli - mobilizujemy się powoli :D
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Wto cze 20, 2006 20:54

[(I Zelka, wiesz, nawet wielcy macho miewają np. bokserki w słoniki, więc spanie pod kołderką w misie to żadna ujma na honorze mężczyzny :twisted: :twisted: :twisted: :wink: )
nasz mucho mowi ze nie bedzie spal z kotem na głowie a jak ja próbuje przegnać towarzystwo z łóżka to mowi zebym sobie poszla spac gdzie indziej jak mi koty przeszkadzają, ot faceci......kto ich zrozumie :twisted:
kaska poszla za rok zapomnialam napisac

Zelka

Od: Śro gru 15, 2004 22:16

Post » Wto cze 20, 2006 20:55

Pozwolę sobie wstawić konkursowego linka, nie zawsze wątek będzie na pierwszej stronie, a z podbijaniem różnie to bywa :D
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=45426
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Śro cze 21, 2006 1:12

Zelka - mój chłop też mówił, że <b>absolutnie</b> trzeciego kota nie weźmiemy. Po czym 3 dni później pokazał mi na Kociarni koteczkę - że taka słodka i co ja bym powiedziała na trzeciego kota :twisted:
Nie trafimy za nimi... Jedyne pocieszenie w tym, że oni za nami też nie :wink:

Blond Tornado - dzięki :D Jakoś nam nie przyszło do głowy wrzucenie tego linka :oops:
Obrazek

galla

Post » Śro cze 21, 2006 6:18

Zelka pisze:nasz mucho mowi ze nie bedzie spal z kotem na głowie a jak ja próbuje przegnać towarzystwo z łóżka to mowi zebym sobie poszla spac gdzie indziej jak mi koty przeszkadzają, ot faceci......kto ich zrozumie :twisted:

hehe, moj TZ jak juz zasypiamy od kilku dni mi mowi, zebym zalatwila jakiegos kota do lozka - ostatnio jak takie upaly koty przestaly nam wlazic pod koldre, na koldrze tez nie spia, tylko albo na parapecie albo gdzies na w miare chlodnej podlodze ;)

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Śro cze 21, 2006 16:56

Kochani, poszedł przelew dla Jany :D
Jutro pieniążki wejdą na jej konto :D

Ponieważ sama jestem nieco zaangażowana w akcję na Kole, chciałabym ze swojej strony z całego serca podziękować Wam, że zdecydowaliście, że pieniążki trafią właśnie tu. Jestescie kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A teraz myślcie już, komu przydzielimy pieniążki konkursowe i lipcowe - bo w lipcu będziemy mieć 2 osoby obdarowane :D
Kwot Wam nie podaję, bo konkurs jest na starcie, a pieniążkii składkowe zawsze przychodzą do 15tego, więc ciężko powiedzieć ile wejdzie :D
Ale znając Was, na pewno będzie to przeszło 100 zł :D

Poza tym weszły dziś pieniążki od Zelki, której pełne Brzusie dziękują w imieniu pustych Brzusiów, które się troszkę zapełnią :D :D :D

I weszła dziś jeszcze jedna wpłata, którą nie wiem, gdzie mam przydzielić - czy to są pieniążki składkowe, czy konkursowe... Kochany darczyńco, odezwij się do mnie na PW i powiedz mi, co i jak, bo nie wiem. Ja ze swojej strony przeczeszę Inteligo i popatrzę, czy przy innej wpłacie nie było nicka Twojego i sama do Ciebie napiszę, alem oże przeczytasz i się odezwiesz, zanim Cię znajdę :wink: Nie będę podawała imienia, bo może osoba ta chce być anonimowa. Ja co prawda pewne "podejrzenie" mam, ale muszę to sprawdzić :D :1luvu:
Obrazek

galla

Post » Czw cze 22, 2006 1:11

Miedzy łapankami galla wspominała mi o mojej kandydaturze, ale jakoś nie całkiem dotarło do mnie o co chodzi :oops: Dotarlo dopiero dziś, kiedy poprosiła mnie o numer konta :oops:

Chciałabym bardzo serdecznie podziękować w imieniu swoim, kotów i karmicielek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zalewa nas lawina kociąt :( zaraz ruszamy z kolejnymi sterylkami kocic, które przestały karmić, trzeba pokastrować kocury i dogadać się z administracją, żeby nie próbowała kotów truć.

A jak już będzie trochę porządku na tym podwórku, to zaraz obok jest następne :roll: i następne :roll:

Dlatego jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję wszystkim brzuchalkom za wsparcie :D [/url]

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw cze 22, 2006 1:26

A ja proszę o wpisanie do klubu Melasi. To jakieś przeoczenie moje, że jej tam jeszcze nie ma 8)

Obrazek

Funia

Od: Wto cze 10, 2003 20:48

Post » Czw cze 22, 2006 9:19

Funia pisze:A ja proszę o wpisanie do klubu Melasi. To jakieś przeoczenie moje, że jej tam jeszcze nie ma 8)

Obrazek

Faktycznie, przeoczenie niewybaczalne. 8)
Witaj w klubie pulchniutka Melasiu. :catmilk:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Czw cze 22, 2006 14:15

Funia pisze:A ja proszę o wpisanie do klubu Melasi. To jakieś przeoczenie moje, że jej tam jeszcze nie ma 8)

Obrazek

no niesamowite przeoczenie wrecz nieprawdopodobne :roll: .
Witam goraca milutka panne i jej roztargniona wlascicielke :wink:
Obrazek

123

Post » Czw cze 22, 2006 18:38

oj tak, Funiu, Melasia zdecydowanie powinna być zrzeszonym Brzusiem, nie żadnym free-lancerem :wink:
Witamy w Klubie :D :D :D
Obrazek

galla

Post » Pt cze 23, 2006 12:11

Chciałabym klub brzuchalkowy powiadomić, że w związku z nagłą fatalną sytuacją finansową Kasi D., po konsultacji z gallą i 123 przekazałam 120,00 od brzuchalków Kasi. Wczoraj poszedł przelew.

I jeszcze raz dziękuję brzusiowatym, w swoim imieniu i w imieniu Felisowych kociaków :D

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

[poprzednia][następna]