Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:lidiya pisze:agn- jakby co to ja przywoz!!! bedzimey sie martwic pozniej o dom jesli za chwile ktos juz sie nie zglosi
Niestety, Lidko, nie mogę jej przywieźć, bo wracamy przez Tarnów, a nie wzięliśmy ze soba kontenerka.
Dasiu, jabyś mogła cos we Wrocławiu zorganizować [choc wiem, że możesz być zajęta] to moglibyśmy ją [chyba] podwieźć do Wrocławia.
Na razie pozdrawiam, bo mnie chłopaki gonią dalej. Odezwę się jeszcze wieczorem.
aga_tka pisze:Ja jestem z Wałbrzycha i jeśli Wam po drodze to mogę pożyczyć transporterek
Sylwka pisze:Kopiuję z Kociarni:
W przyszłym tygodniu w piątek mój przyjaciel będzie wracał z podróży służbowej ze Szczecina do Krakowa. Gdy pisałam o wiejskim domku myślałam właśnie o jego rodzicach. Mama oglądała zdjęcia i jest kicią zachwycona (ale to przecież normalne, bo kto nie jest). Do rzeczy. Krzysiek, bo tak ma na imię, mógłby podjechać bezpośrednio do Trzcińska (odbić z trasy we Wrocławiu). Byłby tam w piątek (30-tego czerwca) późnym wieczorem. Wyposazyłabym go we wszystko co potrzebne do dowiezienia kota to Krakowa. Ja osobiście zobowiązuje się wyleczyć i wysterylizować kicię. Zapewniam, że domek jest dobry. Pisząc na Kotach o stajni trochę się zagalopowałam, bo tam nie ma zwierzaków a jedynie puste pomieszczenia gospodarskie (mój Zenek tam ostatnio buszował, bo byliśmy tam na "wsiowej" wycieczce). Rodzice Krzyśka dopiero na emeryturze przeprowadzili się do domu na wsi i tak prawde mówiąc to poza tym, że mają kury to ten dom niczym wiejskiego nie przypomina. Dom nie leży bezpośrednio przy ruchliwej ulicy. Za domem są łąki, pola i rzeka (taki koci raj dla kota, który zaznał wolności). Poprzednia kica żyła w tym domu kilkanaście lat. Niestety nie była wysterylizowana ale rodzice mojego przyjaciela są już w pełni uświadomieni (oddałabym im kota dopiero po zabiegu). Zobowiązuje się sprawdzać, czy kici będzie dobrze. Krzysiek może na miejscu podpisać umowę adopcyjną. Jednak to wy decydujcie. Zrozumiem jeśli zadecydujecie inaczej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 340 gości