montes pisze: A swoją drogą ja też chcę pod wentylator
nooo? i gdzie jesteście?Slonko_Łódź pisze:Montes to chodź do Nich idziemy.... Nawet mam sześciopak dla ludzi i zakąskę dla Dzidzi...

tyle czasu na dojazd?
...a my czekamy, Dzidzia też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
montes pisze: A swoją drogą ja też chcę pod wentylator
nooo? i gdzie jesteście?Slonko_Łódź pisze:Montes to chodź do Nich idziemy.... Nawet mam sześciopak dla ludzi i zakąskę dla Dzidzi...
robi się chłodniej to koty wstają... będzie buszowanie całonocneAnka pisze: O tej porze?
gonzo pisze:a ja mam pytanie ignorantajakiego ona właściwie jest koloru? w sensie, że oficjalnie? czarny srebrzysty pręgowany? czy jeszcze coś?
zosia&ziemowit pisze:gonzo pisze:a ja mam pytanie ignorantajakiego ona właściwie jest koloru? w sensie, że oficjalnie? czarny srebrzysty pręgowany? czy jeszcze coś?
Oficjalnie to jest szylkret czarny srebrzysty cętkowany BRI fs 24
Ona nie ma pręg tylko cętki, ale jak leży to się zlewają w pręgi. Jak stoi to widać,że cętusie są.
ziemowit pisze:montes pisze: A swoją drogą ja też chcę pod wentylatornooo? i gdzie jesteście?Slonko_Łódź pisze:Montes to chodź do Nich idziemy.... Nawet mam sześciopak dla ludzi i zakąskę dla Dzidzi...![]()
tyle czasu na dojazd?
redaf pisze:ziemowit pisze:montes pisze: A swoją drogą ja też chcę pod wentylatornooo? i gdzie jesteście?Slonko_Łódź pisze:Montes to chodź do Nich idziemy.... Nawet mam sześciopak dla ludzi i zakąskę dla Dzidzi...![]()
tyle czasu na dojazd?
Miałam nadzieję, że jadą przez Warszawę.
Ze względu na sześciopak oczywiście.
Nie dojechały.
Ziemowit, są już w domu?
Slonko_Łódź pisze: Okazało się, że jak się nie ma adresu
czyż to nie brzmi romantycznie?Slonko_Łódź pisze: Żałuję, że nie mam mokrego futerka....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości