marinella pisze:(...) ja mam nadzieje ze ten wątek zachęci do przygarniania tych biedactw ze schronisk a nie do kupna rasowego persa
marinella, koffam Cię..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marinella pisze:(...) ja mam nadzieje ze ten wątek zachęci do przygarniania tych biedactw ze schronisk a nie do kupna rasowego persa
marinella pisze: ostanio zwracam się do niego w formie grzecznościowiej :"paniczu Dziudziu"![]()
![]()
Catrina pisze:marinella pisze: ostanio zwracam się do niego w formie grzecznościowiej :"paniczu Dziudziu"![]()
![]()
No to ja chyba musze jakos tak bardzie oficjalne.... "prosze pana" bedzie OK?
marinella pisze:Dziudziu od stycznia wiecznie na cos się uskaraza ( grzyb , świerzb , oczy i zęby) , strasznie mi go szkoda i nie wyobrazam sobie zeby go oddac miedzy innymi dlatego ze on wymaga intensywnej opieki .
Druga sprawa ze on u mnie wyglada na zadowolonego i szczęsliwego chyba ze robię mu jakies zabiegi
ja mam nadzieje ze ten wątek zachęci do przygarniania tych biedactw ze schronisk a nie do kupna rasowego persa
bbd2 pisze:marinella pisze:Dziudziu od stycznia wiecznie na cos się uskaraza ( grzyb , świerzb , oczy i zęby) , strasznie mi go szkoda i nie wyobrazam sobie zeby go oddac miedzy innymi dlatego ze on wymaga intensywnej opieki .
Druga sprawa ze on u mnie wyglada na zadowolonego i szczęsliwego chyba ze robię mu jakies zabiegi
ja mam nadzieje ze ten wątek zachęci do przygarniania tych biedactw ze schronisk a nie do kupna rasowego persa
ta straszna choroba "persówka" zaatakowała i mnie w lutym tego roku, a najgorszy jej symptom to, przekonanie, iż nikt tak, jak ja nie będzie umiał się nim zaopiekować (jak córka była mała to zostawiałam ją u mamy, albo teściowej, a Kocia nie), dlatego mój TŻ staje na głowie, aby mój pupilek mógł z nami wyjechać do Grecji (córka w zeszłym roku nie pojechała z nami
)
Dasia pisze:bbd2 pisze:marinella pisze:Dziudziu od stycznia wiecznie na cos się uskaraza ( grzyb , świerzb , oczy i zęby) , strasznie mi go szkoda i nie wyobrazam sobie zeby go oddac miedzy innymi dlatego ze on wymaga intensywnej opieki .
ta straszna choroba "persówka" zaatakowała i mnie w lutym tego roku, a najgorszy jej symptom to, przekonanie, iż nikt tak, jak ja nie będzie umiał się nim zaopiekować (jak córka była mała to zostawiałam ją u mamy, albo teściowej, a Kocia nie), dlatego mój TŻ staje na głowie, aby mój pupilek mógł z nami wyjechać do Grecji (córka w zeszłym roku nie pojechała z nami
)
Kocio - ale on ma oprawę oczu!!!To kot? Czy smok z "Neverending Story"?
marinella pisze::arrow: Historia Dziudzia
Zakładam galerię dziudzia(spełniam zyczenie zakochanych w Dziudziu)
![]()
Lista fanów Dziudziola
Ja
moja siostra
Dasia
aamms
Fraszka
Catrina
Ania Z
drevni.kocur
gattara
Agusia
Mysia pisze:A jako ciekawostkę podam, że dziś pojawił się w schronisku kolejny pers - tym razem nie ma tak pięknego ząbka, jak Dziudź, za to jest beżowo-morelowy i niesamowicie wystraszony. Oby jak najszybciej znalazł się jego właściciel...musimy zaczekać chociaż kilka dni, a jak nikt się nie zgłosi, trzeba szybko szukać mu domu. Nie wiem nawet, jakiej jest płci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 190 gości