Fanklub Dziudzia - dlaczego on się tak drze ?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 18, 2006 23:43

marinella pisze:(...) ja mam nadzieje ze ten wątek zachęci do przygarniania tych biedactw ze schronisk a nie do kupna rasowego persa

marinella, koffam Cię.. :D :1luvu: :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon cze 19, 2006 0:40

Czy ja moge do fanklubu? :D Pamietam jak Dziudziu zostal zabrany ze schroniska to mial taka zrezygnowana minke, byl taki zgaszony i smutny... teraz to inny kot - wesoly, pogodny, chodzi gdzies ze swoimi sprawami, jest taki wazny i zadowolony z siebie :D Natalia przywrocila mu chec do zycia :D
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pon cze 19, 2006 1:01

Catrina pisze:...chodzi gdzies ze swoimi sprawami, jest taki wazny i zadowolony z siebie

albo najczęściej lezy ze swoimi sprawami :lol: co do reszty też się zgadza ;) ostatnio zwracam się do niego w formie grzecznościowiej :"paniczu Dziudziu" 8) :lol:

Obrazek
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Pon cze 19, 2006 1:05

marinella pisze: ostanio zwracam się do niego w formie grzecznościowiej :"paniczu Dziudziu" 8) :lol:

No to ja chyba musze jakos tak bardzie oficjalne.... "prosze pana" bedzie OK? 8)
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pon cze 19, 2006 1:14

Catrina pisze:
marinella pisze: ostanio zwracam się do niego w formie grzecznościowiej :"paniczu Dziudziu" 8) :lol:

No to ja chyba musze jakos tak bardzie oficjalne.... "prosze pana" bedzie OK? 8)

no nie wiem 8) może wasza wysokość :lol:
własnie lezę oblepiona piatką mruczących kociat :1luvu: z Dziudziolem w stopkach :D

i jeszcze dwa

Obrazek
Obrazek
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Pon cze 19, 2006 5:48

Obrazek
Nie, no takiego ciała nie można przeoczyć :lol: .Czy zapisy do fanklubu jeszcze aktualne???
A poważnie - super że na siebie trafiliście, biedny Dziudzio zasługuje na wszystko co najlepsze od życia i teraz wreszcie będzie to miał :D .
Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon cze 19, 2006 8:51

Ni to Kot. Ni to Pies. To po prostu Dziudziuś jest! :D

A w tej otwartej japie tylko cygaro dorysować - boss persiej mafii jak się patrzy! 8)

Dasia

Od: Sob lip 23, 2005 20:51

Post » Pon cze 19, 2006 11:02

marinella pisze:Dziudziu od stycznia wiecznie na cos się uskaraza ( grzyb , świerzb , oczy i zęby) , strasznie mi go szkoda i nie wyobrazam sobie zeby go oddac miedzy innymi dlatego ze on wymaga intensywnej opieki .
Druga sprawa ze on u mnie wyglada na zadowolonego i szczęsliwego chyba ze robię mu jakies zabiegi ;)

ja mam nadzieje ze ten wątek zachęci do przygarniania tych biedactw ze schronisk a nie do kupna rasowego persa

ta straszna choroba "persówka" zaatakowała i mnie w lutym tego roku, a najgorszy jej symptom to, przekonanie, iż nikt tak, jak ja nie będzie umiał się nim zaopiekować (jak córka była mała to zostawiałam ją u mamy, albo teściowej, a Kocia nie :oops: ), dlatego mój TŻ staje na głowie, aby mój pupilek mógł z nami wyjechać do Grecji (córka w zeszłym roku nie pojechała z nami :oops: )
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Pon cze 19, 2006 11:06

8) zapomniałaś o największej Dziudziowej fance ?... 8)

Agusia

Od: Czw wrz 16, 2004 10:17

Post » Pon cze 19, 2006 15:31

bbd2 pisze:
marinella pisze:Dziudziu od stycznia wiecznie na cos się uskaraza ( grzyb , świerzb , oczy i zęby) , strasznie mi go szkoda i nie wyobrazam sobie zeby go oddac miedzy innymi dlatego ze on wymaga intensywnej opieki .
Druga sprawa ze on u mnie wyglada na zadowolonego i szczęsliwego chyba ze robię mu jakies zabiegi ;)

ja mam nadzieje ze ten wątek zachęci do przygarniania tych biedactw ze schronisk a nie do kupna rasowego persa

ta straszna choroba "persówka" zaatakowała i mnie w lutym tego roku, a najgorszy jej symptom to, przekonanie, iż nikt tak, jak ja nie będzie umiał się nim zaopiekować (jak córka była mała to zostawiałam ją u mamy, albo teściowej, a Kocia nie :oops: ), dlatego mój TŻ staje na głowie, aby mój pupilek mógł z nami wyjechać do Grecji (córka w zeszłym roku nie pojechała z nami :oops: )

Kocio - ale on ma oprawę oczu!!! 8O To kot? Czy smok z "Neverending Story"? :wink:

Dasia

Post » Pon cze 19, 2006 15:59

Dasia pisze:
bbd2 pisze:

Kocio - ale on ma oprawę oczu!!! 8O To kot? Czy smok z "Neverending Story"? :wink:

Dasiu, on mi raczej przypomina pluszowego, ukochanego misia z dzieciństwa, właśnie przez te bursztynowe oczy, ta łagodność charakteru
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Pon cze 19, 2006 22:01 Re: Zapraszam do fanklubu Dziudzia - galeria

marinella pisze::arrow: Historia Dziudzia

Zakładam galerię dziudzia :) (spełniam zyczenie zakochanych w Dziudziu) :twisted:

Lista fanów Dziudziola ;)

Ja
moja siostra
Dasia
aamms
Fraszka
Catrina
Ania Z
drevni.kocur
gattara
Agusia

Czuję się pominięta też jestem fanką szczególnie tego wygolonego lwiego Dzidzia :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pon cze 19, 2006 22:34

Ja również bardzo proszę o zapisanie mnie do fanklubu Dziudzia :D . I potwierdzam, że jego postura, mina i spojrzenie po prostu nakazują odpowiedni szacunek. To zdecydowanie nie jest kot z tych kotów, które się bierze siłą na kolana i miętosi :oops: .

A jako ciekawostkę podam, że dziś pojawił się w schronisku kolejny pers - tym razem nie ma tak pięknego ząbka, jak Dziudź, za to jest beżowo-morelowy i niesamowicie wystraszony. Oby jak najszybciej znalazł się jego właściciel...musimy zaczekać chociaż kilka dni, a jak nikt się nie zgłosi, trzeba szybko szukać mu domu. Nie wiem nawet, jakiej jest płci.

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Pon cze 19, 2006 22:43

Rany boskie.. kolejny pers w schronie.. :evil:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon cze 19, 2006 22:49

Mysia pisze:A jako ciekawostkę podam, że dziś pojawił się w schronisku kolejny pers - tym razem nie ma tak pięknego ząbka, jak Dziudź, za to jest beżowo-morelowy i niesamowicie wystraszony. Oby jak najszybciej znalazł się jego właściciel...musimy zaczekać chociaż kilka dni, a jak nikt się nie zgłosi, trzeba szybko szukać mu domu. Nie wiem nawet, jakiej jest płci.

Nie jest dobrze :(

Dasia

[poprzednia][następna]