Natasza vel Natka w nowym domu :) Kilka nowych fotek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 12, 2006 15:40

Ojojoj atmosfera gęstnieje :)

Czy Ciotki nie wiedzą że śledzimy z Nataszą MUNDIAL ???? :)

Dziś wieczorem fotki i kilka słów a na razie jestem zapracowany.

Pozdrawiam

Pan od ciasteczek

Od: Nie mar 26, 2006 7:14

Post » Wto cze 13, 2006 7:02

No nareszcie :!: Ja juz myślałam że się nigdy nie odezwiesz. Ja rozumiem że Mundial i że zapracowany ale trzy minutki żeby jedno dwa zdania napisać chyba się znajdzie :wink: :D Na zdjęcia czekamy i parę słowek co u Natki słychać. :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto cze 13, 2006 21:41

Natka jak każda szanująca się kobieta piłkę powinna mieć w głębokim poważaniu. No chyba, że jest to jej piłeczka do zabawy! :twisted:

I mi się tu mundialem nie zasłania! Tylko skreśli kilka zdań!
Obrazek KSIĘŻNICZKA MARTINI
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.

Villemo7

Od: Pt gru 23, 2005 11:12

Post » Śro cze 14, 2006 7:40

Villemo7 pisze:Natka jak każda szanująca się kobieta piłkę powinna mieć w głębokim poważaniu. No chyba, że jest to jej piłeczka do zabawy! :twisted:

I mi się tu mundialem nie zasłania! Tylko skreśli kilka zdań!

No mundial poważna sprawa.... :D :D :D chyba Nataszka sam bedzie musiala nauczyć się obsługiwac komputer...
Czy Nataszka juz wie o co chodzi z tym "spalonym" bo słyszalam, że żadna normalna kobieta nie jest w stanie tego pojąć...ale jesli królewna zostala mundialową fanka to może juz wie o co chodzi?! 8)

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Śro cze 14, 2006 12:50

Natka skapitulowała po wykładzie na temat spalonego... bardziej zainteresował ją pilnik do paznokci, który nie wiedzieć czemu jest na pierwszym miejscu Listy Ulubionych Zabawek zaraz za gumką do włosów i moją wyciągniętą z jakiegos zakamarka skarpetką :) Generalnie jeśli już o zabawie mowa to mój kot jest mistrzem wynajdowania nowych zastosowań dla rzeczy pozornie mi znanych i służących pozornie znanym mi czynnościom. Wykazuje się również wielką kreatywnością w wyszukiwaniu suchej karmy i samokarmieniu się :)
Moje potwory po 3 tygodniach walk na przestrzeni otwartej i niuchania się przez dziurki w drzwiach łazienki wkońcu skapitulowały i teraz można je nawet spokojnie zostawić same. Nie jest to na razie miłość ale jest dobrze ! Jedyne czego nie mogę robić to trzymać kota w obecności psa albo niedaj boże głaskać go gdy pies jest uwalony na mnie :) Wczoraj podczas meczu doszło do takiego incydentu i pies z wrażenia spadł na kota i musiałem go uspokajać :) Śmiesznie jest czasem potwory obserwować :) W każdym razie chodzą sobie razem, po schodach biegają razem i wymieniają sie smsami z tylnej strony ciała (niuchando) także znowu jestesmy normalną rodziną :)
Teraz jestem w biurze ale przez te kilka dni na pewno powstawiam parę zdjęć i zobaczycie też mojego psiego potwora :)

pozdrawiam !

Pan od ciasteczek

Post » Śro cze 14, 2006 14:07

Tak pilnii do paznokci ta fajne zabawki, aspróbuj ty człowieki pilniczkiem paznokcie opiłować :roll: nie da rady w kocim towarzystwie. Na zdjęcia czekamy bo my już prawie zapomnieliśmy jaka ona jest piękna.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro cze 14, 2006 20:32

Czekamy niecierpliwie!! :lol:

I dziękujemy, że tata mimo takiego natłoku zajęć znalazł czas by skreślić te kilka zdań!
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.

Villemo7

Post » Czw cze 15, 2006 11:52

Villemo7 pisze:Czekamy niecierpliwie!! :lol:

I dziękujemy, że tata mimo takiego natłoku zajęć znalazł czas by skreślić te kilka zdań!

I czekamy na obiecane zdjęcia :D

justin888

Post » Pon cze 19, 2006 16:01

Będą będą, nie zdążyłem jednak w weekend :/

Pan od ciasteczek

Post » Pon cze 19, 2006 21:50

W takim razie nadal cierpliwie czekamy :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto cze 20, 2006 6:40

safiori pisze:W takim razie nadal cierpliwie czekamy :twisted:

ja wiem czy tak cierpliwie...? :twisted: :)

justin888

Post » Śro cze 28, 2006 20:04

I kolejny weekend minął! Szturchnąć trzeba znowu tego pana? :wink:

Villemo7

Post » Śro cze 28, 2006 20:22

Witam

Ech jak już trafi się luźny weekend to dopada mnie choróbsko. Wysyłam właśnie kilka nowych fotek Natki na serwer, mam nadzieje że się uda. Zaraz powklejam.
Obrazek
***błogi spokój po śniadanku***
Obrazek
***ptaki: seek&destroy :) ***
Obrazek
***uff jak gorąco***
Obrazek
***człowieku, przestań łazić za mną z tym aparatem :) ***
Obrazek
***unikatowe zdjęcie potworów razem, w większości przypadków nie zdążę ustawić nawet ostrości :) ***

Na ostatnim zdjęciu widać zakopany topór wojenny między zwierzakami aczkolwiek czasem dochodzi jeszcze do drobnych sprzeczek. Obyło się na szczęście bez strat, jak pisałem wcześniej potwory w końcu się do siebie przyzwyczaiły. A byli tacy co nie wierzyli że 13 letnia suka zaakceptuje kota :)

Moje marzenie to zobaczyć ich śpiących razem, może kiedyś... może jeszcze zdążą bo po 5 latach chyba znowu wstrętny rak daje o sobie znać u Resy :/

pozdrawiamy wszystkich zakoconych i tych co się jeszcze zastanawiają - naprawdę warto :)
Ostatnio edytowano Śro cze 28, 2006 21:05 przez Pan od ciasteczek, łącznie edytowano 1 raz

Pan od ciasteczek

Post » Śro cze 28, 2006 21:03

Ciocie dziękują za zdjęcia!

Moc kciuków za zdrówko suni!

Villemo7

Post » Czw cze 29, 2006 7:19

Dzięki za piekne zdjęcia Natki, :1luvu: prawdziwe z niej cudo!

I ogromne kciuki za zdrowie suni!

justin888

[poprzednia][następna]