Natka skapitulowała po wykładzie na temat spalonego... bardziej zainteresował ją pilnik do paznokci, który nie wiedzieć czemu jest na pierwszym miejscu Listy Ulubionych Zabawek zaraz za gumką do włosów i moją wyciągniętą z jakiegos zakamarka skarpetką

Generalnie jeśli już o zabawie mowa to mój kot jest mistrzem wynajdowania nowych zastosowań dla rzeczy pozornie mi znanych i służących pozornie znanym mi czynnościom. Wykazuje się również wielką kreatywnością w wyszukiwaniu suchej karmy i samokarmieniu się
Moje potwory po 3 tygodniach walk na przestrzeni otwartej i niuchania się przez dziurki w drzwiach łazienki wkońcu skapitulowały i teraz można je nawet spokojnie zostawić same. Nie jest to na razie miłość ale jest dobrze ! Jedyne czego nie mogę robić to trzymać kota w obecności psa albo niedaj boże głaskać go gdy pies jest uwalony na mnie

Wczoraj podczas meczu doszło do takiego incydentu i pies z wrażenia spadł na kota i musiałem go uspokajać

Śmiesznie jest czasem potwory obserwować

W każdym razie chodzą sobie razem, po schodach biegają razem i wymieniają sie smsami z tylnej strony ciała (niuchando) także znowu jestesmy normalną rodziną
Teraz jestem w biurze ale przez te kilka dni na pewno powstawiam parę zdjęć i zobaczycie też mojego psiego potwora
pozdrawiam !