Wrocław: Milu nie szuka już domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 04, 2006 14:09

Odezwał się jeden domek, ale jakiś taki lakoniczny. Poprosił o zdjęcia i cisza....
Milu jest coraz bardziej przytulankowy i zabawowy, ale z moimi dalej się nie dogadują :( Nie wiem, jak zachęcić kociska do poznania nowego lokatora. Najgorsze, że Milu idzie wesoło w ich stronę, a one uciekają, no i zaczyna się akcja... Jedna z moich kotek nawet się posikała w czasie takiego "starcia" (nie wiem, czy to normalne, ale ona jakby się na niego wysikała). Jedyny plus tych utarczek to, że stawiam Tygrysa naprzeciw Milurka, oboje miauczą wniebogłosy, a Tygrys daje się czesać. Dawno już nie był taki ładny, w końcu powycinałam filce :D
Szkoda, że sami nie możemy Mila zatrzymać, bo naprawdę jest przesłodki...
Obrazek

Colas

Od: Śro lip 20, 2005 8:24

Post » Czw cze 08, 2006 19:30

Czy domek się odezwał po raz drugi? I jak stosunki na linii Milurek - domownicy? Rozejm, czy nadal wojna?
Trzymam kciuki nieustająco!

Sirma

Od: Czw sty 26, 2006 18:57

Post » Wto cze 13, 2006 14:20

Przepraszam za milczenie, nie było mnie kilka dni w Polsce. W tym czasie męska cześć naszego domoswa zajmowała się piątką i chyba mu już to trochę ciążyło, bo Milu wciąż miauczy sam w pokoju, a z naszymi są niekontrolowane pościgi i futro leci jak się patrzy.

Domek się nie odezwał :( Szkoda, bo jest jeszcze Romuś:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=41 ... 6e1d3123ae

Milunia polecam wszystkim wielbicielom kocich przytulanek. Czyżby nie było takich na forum???
Obrazek

Colas

Post » Sob cze 17, 2006 13:06

hop kocia przytulanko :wink:
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

Post » Nie cze 18, 2006 10:01

Uwaga, uwaga! Potencjalny domek się chyba znalazł i to najbliżej jak mógł. Sąsiedzi chyba wezmą Mila, a najlepsza wiadomość, że przeprowadzają się na początku lipca do domku i Milu nie będzie się tak nudził. Na razie nasz energiczny kocurek chodzi na wizyty (był raz, posiedział trochę pod szafą, a na koniec wyszedł). Dziś chyba też pójdzie. Trzymajcie kciuki!

Jeszcze jedna fajna wiadomość: Pani zapowiada, że będzie chciała więcej kotków! (tylko do Mila to chyba trzeba będzie dokocić malucha).
Obrazek

Colas

Post » Pon cze 19, 2006 6:34

:lol: Wspaniała wiadomośc - oby więcej takich! Wyściskaj Milurka!

Sirma

Od: Czw sty 26, 2006 18:57

Post » Pon cze 19, 2006 7:26

ze tez dopiero znalazlam ten watek :D
wyglaskaj kocurka ode mnie :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Wto cze 20, 2006 6:35

Pani i jej synek przyszli przedwczoraj po Mila, bo żal im się chyba zrobiło, że tak siedzi sam w pokoju. Zabrali go do siebie, czyli piętro niżej. Ja za to chyba głupia jakaś jestem, bo smutno mi było strasznie. Wczoraj wieczorem poszłam odwiedzić kocurka. Ponoć był bardzo grzeczny, pomoczył tylko kołdrę, ale to się każdemu zdarza i oni się nie przejęli. Kupili mu już piasek (przedtem mieli od nas), suche jedzonko, mówili, że ano ocierał się o nogi. Chyba wszyysko będzie dobrze. Czekam jeszcze na oficjalne "tak".
Obrazek

Colas

Post » Nie lip 16, 2006 1:08

Dawno się nie odzywałam, a chciałabym się pochwalić, że Milu został w domku, o którym pisałam. Co więcej ma już małego kociego kolegę (czy też koleżankę) i oba buszują już po nowym domu, do którego się przeprowadziły z nowymi pańciami.
Poniżej zdjęcie z okresu, gdy Milu był jeszcze u nas i bardzo chciał się zaprzyjaźnić z Tygrysiem, który nie miał na to zupełnie ochoty:

Obrazek

Dziękujemy za wszystkie kciuki!
Obrazek

Colas

Post » Czw sie 17, 2006 22:45

Jeśli ktoś pamięta jeszcze ten wątek - Milu w nowym domu ma się wyśmienicie, jest panem terytorium i świetnie dogaduje się z małą koleżanką.

Przynajmniej tutaj pozytywy :roll:
Obrazek

Colas

[poprzednia]