Brzusie - jednak zbieramy kandydatury. Do piątku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 16, 2006 14:49

Dronusiu - pieniążki przekazujemy jednej osobie. W konkursach, w których było pieniążków więcej - były dzielone, ale po jednym z konkursów ustaliliśmy, że, niezaleznie od wysokości kwoty, pieniążki będą szły zawsze do jednej osoby, która dostanie najwięcej poparcia :D
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Pt cze 16, 2006 18:29

Oddaję głos na Janę, choć pieniądze przydałyby się wszystkim :(
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Pt cze 16, 2006 19:24

Blond Tornado pisze:choć pieniądze przydałyby się wszystkim :(
Niestety :( Jak już pisałam wyżej - skoro ma być jedna kandydatura, to popieram Janę, przepraszam za zmianę zdania, ale troszkę się zakręciłam :oops:
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Pt cze 16, 2006 20:44

No niestety - pieniążki potrzebne są wszystkim tym, którzy ratują kociaki. Ale musimy wybierać, inaczej się nie da... A szkoda :wink:
Ale za miesiąc znowu będziemy mieli pieniążki i za kolejny miesiąc, i za kolejny.
A wybór zawsze będzie trudny, bo przecież mamy świadomość, że pomagając jednym - nie pomagamy drugim.
Ale zawsze pomagamy kotom :D

W tym miesiącu mamy do oddania dokładnie 225,20 zł :D
Chciałam zauważyć, że się rozkręcamy, z miesiąca na miesiąc udaje nam się zebrać więcej :D
Jesteście kochani :love: :love: :love:

Dronusiu - nie przepraszaj za zmianę zdania - czasem po prostu okazuje się, że zauważamy, że ktoś <b>w danym momencie</b> jest bardziej potrzebujący.
Ja też najpierw myślałam o Kasi D., a potem nagle pojawił się ten kot wychudzony i chory u Jany, kotka wyprowadziła kolejne maluchy, kociaki zaczęły chorować, kotka złapana do sterylki okazała się być chora i musiała zostać w lecznicy na leczeniu. To wszystko stało się ostatnio, w ciągu tygodnia - półtora. A że znam sytuację od podszewki, nie moglam nie zaproponować Jany do brzusiowej pomocy.
I Wy też widzicie, że pomoc jest potrzebna właśnie teraz.

Poczekamy do niedzieli - może ktoś uzna, że jest ktoś bardziej potrzebujący, może ktoś będzie przeciwny kandydaturze Jany.
Jeśli nie, to w poniedziałej pójdzie przelew do Jany, jeśli uznacie, że komuś innemu należy pomóc - przelew pójdzie do osoby przez Was wskazanej :D
Kto by to nie był - pomożemy wyleczyć jakiegoś kota, zapobiegniemy przyjściu na świat kolejnych kociąt, nakarmimy jakieś głodne brzuszki.
I tak o tym myślcie :D
Obrazek

galla

Post » Sob cze 17, 2006 11:04

Wydaje mi sie ,ze juz zostalo przeglosowane wiec poniewaz jutro bede bardzo nieosiagalna.
Popieram i uwazam ,ze pieniadze w tym miesiacu pojda do Jana.Ta sytuacja jest bardzo pilna.
Proponuje zorganizowac konkurs i dochod z niego przekazac dla KasiaD.kto jest za.
ps,blagam was o wybaczenie ,za moja ciagla nieosiagalnosc ja tkwie w cyberswiecie wlasnego forum ktore sie rozkreca.Zagladam tutaj sporadycznie ale wciaz pamietam o swoim Klubie i przemilych klubowiczach.
prosze rowniez o propozycje ewentualnego konkursu.
Obrazek

123

Od: Sob paź 29, 2005 14:53

Post » Sob cze 17, 2006 21:38

Czy konkurs może być "jakikolwiek" ? :) Bo ja mam taki mały pomysł, który nie ukrywam, że bardzo by NAM (*KD*) pomógł. Galla i 123 - wysyłam PW.
Obrazek

dronusia

Post » Sob cze 17, 2006 22:32

To my się z 123 namówimy :wink:
Obrazek

galla

Post » Sob cze 17, 2006 23:00

Niestety, u mnie juz nie bardzo jest komu pomagac :(
Z tym co zostało przy zyciu poradze sobie jakos sama. Jest kilka aukcji dla mnie na bazarku.
Moze niech pieniądze ida do kogos innego.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Nie cze 18, 2006 1:49

Kasia D. pisze:Niestety, u mnie juz nie bardzo jest komu pomagac :(
Z tym co zostało przy zyciu poradze sobie jakos sama. Jest kilka aukcji dla mnie na bazarku.
Moze niech pieniądze ida do kogos innego.

Kasiu, my nie ustalamy z góry, komu pomożemy, tylko wysuwamy propozycję, a klubowicze potem głosują. W tym miesiącu więcej głosów dostała Jana, natomiast o Tobie pamiętamy i będziemy proponować Cię w kolejnych "rozdziałąch". Do tego planujemy zrobić konkurs, z którego też będziemy mieli pieniążki na pomoc (mam nadzieję :wink: ). Jeśli Klubowicze poprą ciebie, to pieniążki dostaniesz, choćbyś się zapierała rękami i nogami :wink: a niezaleznie od Twojego zapierania - pomoc na pewno Ci się przyda. Ale to być może w przyszłym miesiącu, albo w konkursie brzusiowym :D
Obrazek

galla

Post » Nie cze 18, 2006 7:29

Galla, totez informuje wszystkich ewentualnych głosujących, ze na razie dam sobie radę.
Z akcji Bokrety dostanę karme, wczoraj zgarnełam caly bagaznik suchego ze ślubu znajomych. A mam sporo kotów mniej, niestety.
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Nie cze 18, 2006 10:10

Mam pytanie czy moja Kizia też może się zapisać do klubu brzusiowatych? :oops: Bo ona to ma sporo sadełka, waży jakieś 6,5 kilo, wystarczy? :oops:

Obrazek

a nr konta poprosze na pw :)
P.S. małe sprostowanie, małż ( to ten co macha łapką kota ) nie śpi w pościeli w misie :oops: Ola chciała pooglądać bajki a tv tylko w sypialni :D

Zelka

Od: Śro gru 15, 2004 22:16

Post » Nie cze 18, 2006 11:54

Kasia bardzo mi przykro z tego powodu,bardzo chcielismy Ci pomoc jednak jezeli nie potrzebujesz naszej pomocy i nie zgadzasz sie na nia,to sila jednak nie bedziemy Cie przekonywac.
Proponuje fundacje Lidii z torunia tam ciagle trzeba pieniedzy.

dorusia w poniedzialek pogadam z galla.wyslalam pw.pomysl jest genialny. :D
Obrazek

123

Post » Nie cze 18, 2006 12:09

123, nie interpretuj tego co napisałam jako odrzucanie pomocy.
Ja po prostu w tej chwili dam sobie radę i informuje Was o tym dając tym samym do zrozumienia, że pomoc należałoby skierowac gdzie indziej.
Jesli bede w trudnej sytuacji to na pewno pomoc przyjmę.
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Nie cze 18, 2006 13:07

Cieszę się ogromnie, że pomysł się spodobał ;) Mam nadzieję, że znajdą się chętni na udział w nim :D Pozdrawiam, Ola.
Obrazek

dronusia

Post » Nie cze 18, 2006 13:41

dronusia pisze:Cieszę się ogromnie, że pomysł się spodobał ;) Mam nadzieję, że znajdą się chętni na udział w nim :D Pozdrawiam, Ola.

jutro po tajnej naradzie z galla napisze konkurs wedlug pomyslu dronusia :wink:
Obrazek

123

[poprzednia][następna]