MWKR CCW 17-18.06.2006 Książ Koniec przymowania zgłoszeń

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie cze 18, 2006 0:29

Obrazek

natasza

Od: Śro wrz 18, 2002 0:20

Post » Nie cze 18, 2006 0:30

Obrazek

natasza

Post » Nie cze 18, 2006 0:32

Obrazek

natasza

Post » Nie cze 18, 2006 10:45

natasza pisze:Obrazek

Kleska i Stefan ? :D
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Nie cze 18, 2006 15:41

drogi irafal-e
a może tak tradycyjnie katalog i wyniki :lol:
takie ładne linki dajesz

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Nie cze 18, 2006 21:28

M. pisze:

Trafione :)
Stefan ubóstwia ten duży hamaczek :)

makaranka

Od: Pon lut 03, 2003 22:09

Post » Nie cze 18, 2006 21:30

makaranka pisze:
M. pisze:

Trafione :)
Stefan ubóstwia ten duży hamaczek :)

To widać :D

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Nie cze 18, 2006 21:47

Rafał zastanawia się nad nabyciem i postawieniem w domu w pokoju klatki wystawowej, żeby chłopczyk mógł korzystać z ulubionego mebelka ;) hehe ale może jak go (Rafała) się przycisnie, to opatentuje jakieś kocio-hamaczkowe użyteczne urządzenie ;)

makaranka

Od: Pon lut 03, 2003 22:09

Post » Nie cze 18, 2006 22:42

Zamek Ksiaz piekny.
Koty byly za to wystawiane w mniej pieknych pomieszczeniach.
W sobote rano nerwowa atmosfera, problemy z dojazdem do zamku, wystawcy wkurzeni koniecznoscia targania kotow z odleglych parkingow ( nie kazdemu udala sie dojechac blisko wejscia). Na gorze czesc klatek poprzestawiana, stewardzi dwoili sie i troili, zeby pomoc wystawcom.
Gdy wreszcie znalazlam swoje miejsce, niespodzianka - brak krzesel, (no moze niezupelny, gdzies po 1 krzesle na trzech wystawcow.)
Co do ringu. Byl w korytarzu i dla zwiedzajacych rzeczywiscie bylo to niefajne. Nie bardzo mozna bylo cokolwiek zobaczyc. Co chwila ktos wchodzil na ring i robil sie rozgardiasz, dlatego proszono o wchodzenie tylko wystawcow, i tylko osoby z kotem do oceny.
To nie dlatego, ze to tylko dla wystawiajacych. Po prostu bylo glosno, ciasno, koty zdenerwowane. Naglosnienie fatalne, glosno na ringu, w salkach za to nic nie slychac. Wielkie brawa dla szefowej stewardow i dla samych stewardow, ktorzy robili wszystko by ocenianie przebieglo sprawnie.
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Nie cze 18, 2006 22:48

Wyniki beda na stronie klubu CCW, ja mam tylko katalog:

www.felispolonia.pl/wystawy/ccw_06_2006.pdf

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Nie cze 18, 2006 23:30

O-l-g-a pisze:Zamek Ksiaz piekny.
Koty byly za to wystawiane w mniej pieknych pomieszczeniach.
W sobote rano nerwowa atmosfera, problemy z dojazdem do zamku, wystawcy wkurzeni koniecznoscia targania kotow z odleglych parkingow ( nie kazdemu udala sie dojechac blisko wejscia). Na gorze czesc klatek poprzestawiana, stewardzi dwoili sie i troili, zeby pomoc wystawcom.
Gdy wreszcie znalazlam swoje miejsce, niespodzianka - brak krzesel, (no moze niezupelny, gdzies po 1 krzesle na trzech wystawcow.)
Co do ringu. Byl w korytarzu i dla zwiedzajacych rzeczywiscie bylo to niefajne. Nie bardzo mozna bylo cokolwiek zobaczyc. Co chwila ktos wchodzil na ring i robil sie rozgardiasz, dlatego proszono o wchodzenie tylko wystawcow, i tylko osoby z kotem do oceny.
To nie dlatego, ze to tylko dla wystawiajacych. Po prostu bylo glosno, ciasno, koty zdenerwowane. Naglosnienie fatalne, glosno na ringu, w salkach za to nic nie slychac. Wielkie brawa dla szefowej stewardow i dla samych stewardow, ktorzy robili wszystko by ocenianie przebieglo sprawnie.

Ja przyjechałam do Zamku Książ z moją liczną rodziną jeszcze przed wystawą, więc nie miałam problemu ani z parkowaniem ani z dotransportowaniem kotów na wystawę.
Trudno oczekiwać w zabytkowych murach nowoczesnych sal wystawienniczych i dlatego wszelkie niedogodności i utrudnienia miały swoje historyczne uzasadnienie :wink:
Zamek przepiękny, okolica niezwykle urokliwa i uważam ten długi weekend za bardzo udany
- tym bardziej, że mój GUCIO ( Rag a 03 ) w sobotę i w niedziele otrzymał Best In Show - kitten gr II

koc-cat

Od: Sob lis 13, 2004 14:00

Post » Pon cze 19, 2006 7:04

Faktem jest ,że było ciasno.A Wystawa była tylko jedną z imprez. Ale i nawał turystów niesamowity. Szczególnie w niedzielę...Polacy, Niemcy,Anglicy,Japończycy... jak by nie było mistrzostw świata u sąsiadów i amplitudy temperatur od ulew i chłodnych góskich nocy po upał w dzień.Tym razem byłem bez swoich Persów..... .Pozytywy.... starano się bardzo..... .Zasuwano niesamowicie.I koty ..piękne.. .Baza noclegowa nie zepsuta cenami. Można było (dla zmotoryzowanych) w promieniu 10 km (teren miasta Wrocławia dla porównania.. jak by co) znaleźć nocleg u sympatycznych rolników. Nawet..... nawet.. na niezłym poziomie. 25 zł łóżko :wink: .
Też łaziłem pod górkę i pomagałem nosić koty,ale zwiedziłem... stadninę koni ..- o rzut kamieniem,zobaczyłem piękny drzewostan i krzewy i .....nieźle sobie pojadłem ( gril, piwko) na tarasie zamkowym... z tyłu.( widoki niesamowite).Sam zamek podświetlony w nocy.. wyglądał niesamowicie.
O pólnocy wpadli nawet nasi górale z orkiestrą. :wink:
Pozdr.
Ostatnio edytowano Pon cze 19, 2006 7:06 przez rene61, łącznie edytowano 1 raz

rene61

Od: Wto mar 29, 2005 20:06

Post » Pon cze 19, 2006 7:05

NATASZA !!!! od kiedy chodzi się po ringu i robi zdjęcia ?????????
ring jest tylko dla wystawców i ich kotów !!!

bastek

Od: Pt cze 24, 2005 7:33

Post » Pon cze 19, 2006 7:46

bastek pisze:NATASZA !!!! od kiedy chodzi się po ringu i robi zdjęcia ?????????
ring jest tylko dla wystawców i ich kotów !!!

Chętnie stanęłabym koło ringu i obserwowała.
Ale nie bylo możliwosci bo granicami ringu były ściany.Dlatego próbowałam gdzieś z boku ringu się wcisnać i nie przeszkadzać.
Wystawa jest jednak także dla odwiedzających.
Nie wiem co w tym szokującego.

natasza

Post » Pon cze 19, 2006 9:03

A my się możemy pochwalić :-)
W sobotę i niedzielę mieliśmy nominację i BIV-y :-)
Hodowla kotów burmskich PLUS*PL www.burmy.pl

Eureka

Od: Wto sty 11, 2005 15:46

[poprzednia][następna]