CK Malwinka - laleczka z porcelany - ma DOM!!!!!!!:)))))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 08, 2006 22:02

Jak to w ogóle mozliwe, że takie wspaniałe Malwinki, koty bez wad, tak długo czekają na dom? :conf:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon cze 12, 2006 20:29

podnoszę Malwinkę

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Pt cze 16, 2006 22:38

Malwinka poszła dziś wcześnie spac - śpi zwinięta w kłębuszek, na fotelu...
Obrazek

ryśka

Post » Czw cze 29, 2006 21:11

Kicia jest wielką szczęściarą - od dzis ma dom tymczasowy - mieszkać bedzie d czasu adopcji u Lili :) Powinna być z tego faktu strasznie zadowolona - więcej ludzkich rak do głaskania i mniej kocich towarzyszy, a w zasadzie - tylko jedna stateczna kocia towarzyszka :D
Lili dziekuję! 8) :D
Obrazek

ryśka

Post » Pt cze 30, 2006 13:23

ryśka pisze:Kicia jest wielką szczęściarą - od dzis ma dom tymczasowy - mieszkać bedzie d czasu adopcji u Lili :) Powinna być z tego faktu strasznie zadowolona - więcej ludzkich rak do głaskania i mniej kocich towarzyszy, a w zasadzie - tylko jedna stateczna kocia towarzyszka :D
Lili dziekuję! 8) :D

nie ma za co ;-) dla mnie to sama przyjemność

Malwinka jest przecudowna, choć chyba chce mieć mizianie tylko dla siebie, bo jak Lili się zbliża to Malwinka syczy, ale nie groźnie, bo po syknięciu znowu zamyka oczy i prosi mnie o mizianie ;-)

Malwinka fakt - jest niesmiałą koteczką, ale tylko wtedy, kiedy chce taka być... brakowało jej miziania i przytulania - pół nocy nie spałam, bo kiedy tylko udawało mi się zasnąć, to jakaś czarna kuleczka z całej siły się o mnie ocierała, żebym tylko nie przestawała jej głaskać. Niemalże nie schodzi z mojego łóżka - a jak wychodzę (np na pół godziny) to znajduje sobie jakiś kąt, z którego musze ją później wyciągać - w tym właśnie jest nieśmiała, sama nie wyjdzie i nie podejdzie, ale jak już się ją weźmie do siebie, to nie da spokoju spragniona uczuć.

MALWINKA TO NAPAWDE BOSKI KOT!!!

później wstawie kilka fotek, gdzie widać jej BOSKIE oczy... :-)

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Pt cze 30, 2006 13:23

Mam poufne wiadomości, że Malwinka już korzysta z głaskowych możliwości... :D :D :D

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Pt cze 30, 2006 13:31

i niech mi ktoś powie, że ona nie jest niesamowita... to udusze własnymi rękami!! A te oczy... ahh... raz miodowo-zielone a raz piękne bursztynowe jak u rasowego kota :-)

tu się chowa, jak się czegoś boi albo nie ma mnie w pobliżu:

Obrazek

tak wygląda... normalnie ;-) z tym swoim ludzkim wyrazem pyszczka :-)

Obrazek

tak wystawia brzuszek do miziania (i pokazuje Wam, gdzie ma białe "wstawki")

Obrazek

a tu wypatruje, gdzie ja poszłam, skoro właśnie ją miziałam :-)

Obrazek

i jeszcze jedno, urokliwe foto ;-) (ahh te oczy)

Obrazek

Lili

Post » Pt cze 30, 2006 13:33

Toż to raj nie dom tymczasowy :lol: :lol: :lol:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pt cze 30, 2006 13:34

Lili - dzięki za te zdjęcia - wspaniale się u Ciebie przyjęła!
Ona czuje, że u Ciebie może bezpiecznie czekać na dom! :D

Dziękuję Ci, martwiłem się trochę, jak się zaaklimatyzuje, ale widzę, że niepotrzebnie. 8)

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Pt cze 30, 2006 13:35

Lili, ja Cię tu zapraszam, a tu juz cała realacja reporterska :lol:
Malwinka to wspaniała kotka.
Obrazek

ryśka

Post » Pt cze 30, 2006 19:18

ryśka pisze:Lili, ja Cię tu zapraszam, a tu juz cała realacja reporterska :lol:
Malwinka to wspaniała kotka.

wspaniała, to mało powiedziane... jest niesamowita, boska... :-)

Lili

Post » Sob lip 01, 2006 12:41

nowe fotki mojej ukochanej Malwinki :-)

(eh... szkoda, że rodzice nie zgadzodzą się na drugiego kota, bo Malwinka jest naprawde wspaniała)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Lili

Post » Nie lip 02, 2006 15:59

daj Malwince czas już ona ich w sobie zakocha

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Pon lip 03, 2006 8:55

aania pisze:daj Malwince czas już ona ich w sobie zakocha

Rodzice ją lubią, ale nie ma szans, żeby ich w sobie zakochała, bo nie wychodzi z mojego pokoju, więc kontakt z moimi rodzicami ma tylko gdy oni przychodzą ją pomiziać :-) Kiedy zeszłam z nią na dół, żeby może posiedziała chwile z rodzicami, bo ja zaraz miałąm wychodzić - a ona lubi towarzystwo człowieka, to odrazu pogalopowała po schodach do mnie do pokoju. Najgorsze jest to, że jako że mam duże mieszkanie to one z Lili praktycznie się nie spotykają, a Lili bojąc się jej, jak przychodzi do mnie do pokoju to nie podchodzi na łózko :/ i teraz mój rudzielec jest na mnie obrażony :( :( :( ale wczoraj zamknęłam je razem w łazience żeby się do siebie przyzwyczajały - wiem, że to może dla niektórych głupia metoda, ale zależy mi na tym, żeby kicie sie polubiły - i większych syknięć nie było... więc ich wzajemna akceptacja to mam nadzieje tylko kwestia czasu.

MAlwinka szuka domu! to naprawde wyjątkowy kot :-) na szczęście ma tymczas u mnie, i myslę, że mimo że umowa z rodzicami była że kota mogę wziąć raczej tylko na wakacje, to tymczas stanie się czasem nieokreślonym ;-) tylko oby polubiła sięz Lili...

w każdym razie dobrze by było, gdyby trafiła do wspaniałego domu! najlepiej z niewielką ilością kotów (0-2) bo ona potrzebuje spokoju i zainteresowania ze strony człowieka!
Ostatnio edytowano Pon lip 03, 2006 9:41 przez Lili, łącznie edytowano 1 raz

Lili

Post » Pon lip 03, 2006 9:18

A w najbliższym czasie wyczyścimy panience ząbki, więc już ze śnieżnobiałym uśmiechem pójdzie do nowego domu :D
Obrazek

ryśka

[poprzednia][następna]