Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jovu pisze:marinella pisze:
ja tak wtrace za Anie
Sisi bawiła sie z innymi kotuchami, daj jej chwilke czasu mała ma za soba spore wrazenia
mysle ze za dwa trzy dni bedziesz teskniała za tym spokojem kiedy tylko gulgotały na siebie![]()
Oj to dobrze, bo Ksenia jako jedynaczka jest taka stęskniona za kocim towarzystwem, chce się gonić i bawić a Sisi ją ma w głębokim poważaniu, chyba że podejdzie za blisko to już nawet nie w poważaniu![]()
Do mnie Si się mizia, przytula aż przez chwilę myślałam że ma rujkę, jak bawię się z Ksenią na pocieszenie jej, to Sisi przychodzi i chce się bawić ale nie z Ksenią tylko ze mną. Więc Ksenia rozżalona.![]()
A chyba najbardziej na świecie Si interesuje sie jedzeniem, jest w tym przeciwieństwem do Ksenizdejmuje sisi z mojej adopcyjnej
i bardzo sie ciesze ze wreszcie mała jest u siebie
No właśnie jeszcze się komuś spodoba...![]()
Ania Z pisze:
aha, no i nie denerwuj się każdym warknięciem i syknięciem, dziewczyny pewnie czasami się też pokłócą![]()
witamy nową krakowiankę. No i co, nie taki smok straszny jak o nim piszą. Z racji wieku i problemów z uzębieniem przerzucił się na sałatki, księżniczkom odpuścił.
jovu pisze:Dzielna Sisi odpoczywa po całej nocy i dniu pełnym wrażeń.
Nowe Duże, Smoki, i Koty to za dużo naraz żeby teraz spać samej. Dlatego przyszła do pokoju do mnie i Kseni i władowała się na posłanie Kseni na oknie i tam zasnęła. Ksenia patrzyła i patrzyła i nie wiedząc co o tym myśleć położyła się na fotelu nieopodal
Drażetka pisze:No jovu, teraz czekamy na zdjęcia
safiori pisze:No toza jedno wspólne królestwo i dwie księżniczki zgodnie nim władające.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], puszatek i 64 gości