Moderator: Estraven
annskr pisze:W Łodzi domków tymczasowych forumowych brak, wszystko zapchane
fordka pisze:annskr pisze:W Łodzi domków tymczasowych forumowych brak, wszystko zapchane
no i widzicie, domków brak
ale nie dziwię się bo jak przeczytałam jakie wymagania są aby być domkiem tymczasowym to mi ręce opadły. Domków na pewno byłoby więcej tylko ludzie po prostu się was boją i wolą po cichu robić swoje niż być powieszonym na szubienicy za złe karmienie czy wypuszczanie na dwór. Ja znalazłam już naprawdę sporo domków dla kotów, ale niestety domków nie spełniających wymagań forumowiczów, domków z domowym jedzonkiem, domków z podwórkami i ogródkami, itp.
kotki są szczęśliwe, ludzie zadowoleni tylko tutaj pewnie by ich ukrzyżowano
dlaczego nie pozwolicie opiekować się kotkami zwyczajnym ludziom
fordka pisze:no i widzicie, domków brak
ale nie dziwię się bo jak przeczytałam jakie wymagania są aby być domkiem tymczasowym to mi ręce opadły. Domków na pewno byłoby więcej tylko ludzie po prostu się was boją i wolą po cichu robić swoje niż być powieszonym na szubienicy za złe karmienie czy wypuszczanie na dwór. Ja znalazłam już naprawdę sporo domków dla kotów, ale niestety domków nie spełniających wymagań forumowiczów, domków z domowym jedzonkiem, domków z podwórkami i ogródkami, itp.
kotki są szczęśliwe, ludzie zadowoleni tylko tutaj pewnie by ich ukrzyżowano
dlaczego nie pozwolicie opiekować się kotkami zwyczajnym ludziom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot], puszatek i 199 gości