Babunia chodzi za mną dosłownie jak piesek. Ja do kuchni - ona do kuchni, ja do pokoju - ona do pokoju, ja siadam - ona na kolana albo przysiada obok mnie na krześle z brzegu. Niesamowita

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kota7 pisze:Myslisz, że niedługo zacznie szczekać?![]()
Anka pisze:Ula, Ty mnie chyba nabrałaś i zamiast kota przysłałaś uroczego pieska, tylko podobnego do kotka.
Babunia chodzi za mną dosłownie jak piesek. Ja do kuchni - ona do kuchni, ja do pokoju - ona do pokoju, ja siadam - ona na kolana albo przysiada obok mnie na krześle z brzegu. Niesamowita. Muszę wciąż uważać, żeby niechcący jej nie przydeptać, a ja mam zwyczaj szybko się poruszać
. Żadne z pozostałej piątki, mimo że np. Szarotka jest bardzo uczuciowa i czuła, nie chodzi aż tak za mną.
Sylwi@ pisze:Oj Bunia, jesteś niesamowita, czym jeszcze nas zadziwisz![]()
Moje koty dreptają za mną dwa razy dziennie, wtedy, gdy jest pora karmienia
Wawe pisze:Anka pisze:Ula, Ty mnie chyba nabrałaś i zamiast kota przysłałaś uroczego pieska, tylko podobnego do kotka.
Babunia chodzi za mną dosłownie jak piesek. Ja do kuchni - ona do kuchni, ja do pokoju - ona do pokoju, ja siadam - ona na kolana albo przysiada obok mnie na krześle z brzegu. Niesamowita. Muszę wciąż uważać, żeby niechcący jej nie przydeptać, a ja mam zwyczaj szybko się poruszać
. Żadne z pozostałej piątki, mimo że np. Szarotka jest bardzo uczuciowa i czuła, nie chodzi aż tak za mną.
Moja Leni też tak wędruje za mną (a zwłaszcza do kuchni).![]()
Nauczyłam się - bo musiałam - poruszać się po domu krokiem posuwistym.
Tylko Leni kolanek jakoś nie uznaje.
Anka pisze:Muszę też ten krok posuwisty wyćwiczyć, nie mam wyjścia
Wawe pisze:Anka pisze:Muszę też ten krok posuwisty wyćwiczyć, nie mam wyjścia
Powodzenia życzę.A dodam, że wcale nie jest to łatwe; szczególnie rano, gdy czlowiek zrywa się na dźwięk budzika, nieprzytomny i szybko gna do łazienki.
Tzn. chce szybko gnać do łazienki, a tutaj taki kotopiesek owija się wokół nóg, ociera, plącze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości