Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
LimLim pisze:Tia... mam nadzieję, że jakby co to Brytka wypuszczać nie będziesz
safiori pisze:LimLim pisze:Tia... mam nadzieję, że jakby co to Brytka wypuszczać nie będziesz
Ja się tylko dziwię że Mek 1 wcale nie zadała sobie trudu i nie szukała swojego kota. "Przez tydzień nie przyszedł więc może być tylko jedno ..."stwierdziła i po sprawie nie ten to inny kot będzie. Ja bym jej nie wydała żadnego kota
mek1 pisze:Szukała oj szukała... Ale ten potwór albo się dobrze maskuje (mam taką nadzieję !!!) albo nie...Był widywany przez ludzi... Ale do domu nie doszedł. To niestety typowy Kocur dochodzący (albo niedochodzący). Wróci jeśli będzie chciał... Zachowań starszawego Kocurra nie da się NIESTETY zmienić...
Zwłaszcza, że nikt nigdy nie wymagał od niego mieszkania tylko w domu... Kiedyś wymyślił sobie, że będzie do mnie dochodzić i tak mu zostało... Mam nadzieję...
mek1 pisze:O co wam w końcu chodzi??? Potępiacie mnie za to, że chcę mieć KOTA??? I to jest ZŁE??? A zbieractwo 30 kotów, a potem dokarmianie ich przez TOZ, bo kolekcjonerek nie stać na kocią karmę jest dobre??? Sterylizacja kotów hurtem na domowym stole w kociarni jest OK??? Kociarnie dostają dotację, z których ich założyciele budują wille, jest OK??? A zajmowanie się półdzikim Kotem jest ZŁE??? Chyba się nie zrozumiemy...
Icicle pisze:Biedny Brytku... Byle dalej od takiego, hmm... "opiekuna?"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości