witam serdecznie. muszę się streszczać bo już po 24:00 (byla 00:58 - serwer "miau" ma jakieś problemy z czasem) a ja pisze z tel kom. w ... hm

więc dotarliśmy cali i zdrowi. mała weszła do mieszkania jak do swojego

dzięki wielkie wszystkim za wszystko. więcej jutro bo padam. mała dzisiaj śpi z nami-decyzja małej of course

Co będzie sama panna spala

dobranoc
wojwar
ps
sibia chciałbym prosić o pozwolenie na publikacje zdjęć na których jesteś ty i waler
-------------------
update z rana - mała wstała o 5:00 - dostała 2 łyżki felixa - zjadła wszystko.
O 5:30 był siq (złapałem w ostatniej chwili i do kuwety), o 5:45 qpal - chciała w tym samym miejscu zrobić co wcześniej siq. Przestawiłem tam kuwetę.
mala biega po calym mieszkaniu - troche smiesznie to wyglada bo nie łapie przyczepności na panelach ... trzeba będzie jakieś dywaniki kupić.
Czy to normalne że ona cały czas mruczy ? Traktorek całą noc - oprócz czasu w którym spała

(a spała mi pod ręką).
Mała pozdrawia wszystkich (przeszkadza mi pisać ... siedzi na kolanach i poluje na palce).
Ok - następne spotkanie jak mniemam na kotach
Jeszcze raz wszystkim za wszystko dziękuję
Sibia - jesteś fantastyczna! Naprawdę.
Dobrze ciebie rozumiem z żalem i bólem po oddaniu kotki - ale wiedz, że jesteś aniołem. Kota od ciebie (no może poza walerem który spowodował małą dziurę w moim palcyu... zresztą z mojej winy

) polecę każdemu.
Proszę - nie przestawaj być domkiem tymczasowym! Jak nie Ty - to kto ? Mała podobnie jak każdy inny kot będzie ciebie pamiętać, twoją miłość i oddanie ... dzisiaj jak zobaczyła zdjęcie walera - to podeszła i poskrobała ekran. Dziękuję ciociom za wyprawkę ! jesteście wspaniale.
a temat nowy już tutaj
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1688479