St.Wola- Krówka szuka PILNIE domu!! str 57

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt maja 19, 2006 17:54

Juz Cie tu nie ma :D .. przebieraj sie i baw :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt maja 19, 2006 17:57

Velveciku kochany bedzie lepiej, zobaczysz, nie jestes sama, masz wielu przyjaciół, co z tego że daleko.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt maja 19, 2006 20:48

Ja z racji wieku rozsądnie mówię i proszę mnie słuchać! Żeby nie Ty, Velvet, nie byłoby naszego długiego łancuszka na cała Polskę. Byłas na początku jego samotnym ogniwem i to Ty zainicjowałaś wszystko: licytacje, jakich na forum nie było, kastrowanie i karmienie kotów, ratowanie Biduli. Już nie jesteś sama, bezradna i bez środków finasowych. W tak krótkim czasie dokonałas takich osiągnięć! Masz prawo do dołowania, skoro mimo wszystko się nie poddajesz. Czasem wystarczy tu napisać albo poczytać inne wątki i człowiekowi robi się lżej na sercu. No a makijaż jak wyszedł? :D
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Sob maja 20, 2006 0:50

Dziewczyny, czy interferon dotarł?
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Sob maja 20, 2006 7:24

galla pisze:Dziewczyny, czy interferon dotarł?

Dotarł :lol: , jeszcze raz wielkie dzięki, :love:
Wiem, że powinnam Ci puścić SMS-a od razu ale byłam wczoraj tak padnięta, że usnęłam nie wiadomo kiedy :oops:
Autobus miał ponad 40 min. spóźnienia, bo przed Grójcem był wypadek i zatarasowana droga, Dzięki Bogu lek jechał sobie w autobusowej lodówce.

Dzisiaj zaczynam jej podawać ludzki interferon :lol:
Bidulka ma się chyba lepiej, od wczoraj właściwie sama je, tzn. wystarczy obok postawić miseczkę i bierze się do jedzenia, wcześniej trzeba było przez kilkanaście minut podstawiać jej żarełko pod nos, dawać palec do lizania i dopiero po tym w końcu załapywała i zaczynała jeść.

Od wczoraj Bidulka zaczęła się myć :lol: to też chyba dobry objaw, a dzisiaj rano wystawiła brzuszek do głaskania :lol: , to chyba taka całkiem dzika to już nie jest :wink:
A to wszystko to dzięki Ciociom, które tak cieplutko o Bidusi myślą, Ciocie jesteście :1luvu:
[/b]

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Sob maja 20, 2006 7:44

:dance2: :dance: :dance2:
Biedulko takie dobre wiesci jak dzis chcemy czytac codziennie :D

Galla jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc jestes :aniolek:

Mizianki w nadstawiony brzuszek :) i oczywiscie nieustajace kciuki :ok:
Obrazek

goska_bs

Post » Sob maja 20, 2006 12:10

No a makijaż jak wyszedł? Very Happy

wyszedl :) ale koniec takich imprez, na razie mam dosyć troche za bardzo odreagowalam :oops: dzis umieram :)
wczoraj wieczorem jeszcze udalo mi sie nakarmic kotki, wlazlam do klatki, poszlam do piwnicy, panowie akurat wszystko podlaczali, pogadalam z nimi :) mysleli ze tam mieszkam :D wiec koteczki zjadly wczoraj w piwnicy jeszcze a dzis nie ma pana W. :evil: no coz pozniej pojde bede dzwonic do niego niech mnie wpusci :!: :) bo klucz bede dopiero mogla dorobic w poniedzialek jak pozwoli
Mex byl dzis na ostatnim zastrzyku, gardelko lepiej, juz ladnie je:) za jakies 2 tyg szczepienie
[/quote]

velvet

Od: Wto kwi 11, 2006 16:27

Post » Sob maja 20, 2006 15:23

Widzę, że nadszedł sezon, gdy iałaczkowe koty zaczynają jeść :D Noceńka też zaczęła wcinać aż furczy i do tego nie wymiotuje po tym :!:

Gagatku, tę moją "piwną" lodówkę oddasz mi, jak będziesz w Warszawie, nie ma co słać tego pocztą, bo po pierwsze to kosztuje, a po drugie - mnie się kompletnie nie pali. Gdybyś miała jechać do wawy za 2 miesiące, to tez luz :wink:
Mam nadzieję, że udało Ci się odkleić tę kukiełkę, którą zrobiłam na buteleczce koło igły, bez szkody dla butelki :wink: Zaklejałam to i zaklejałam, żeby przypadkiem się nic nie wylało :lol:
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Sob maja 20, 2006 17:52

ide do pana W.trzymajcie kciuki :?

velvet

Post » Sob maja 20, 2006 19:01

nie ma pana W. :( ale bylam w piwnicy :D jak sie pociagnie mocniej to drzwi sie otwieraja :D nakarmilam koteczki:) Buraska wyglada ladnie ale Mamuska ma kurcze jakies oczko nieladne troszke lzawiace, niedobrze, bo nie jestem w stanie jej leczyc bo ona sie mnie boi jeszcze choc sa postepy,
a teraz jak bylam w piwnicy przyszedl znowu ktos (ja to mam pecha :evil: )
ale na szczescie spoko koles, pogadalam , wiec chyba lepiej jak kolejny sprzymierzeniec :wink:

velvet

Post » Sob maja 20, 2006 19:04

Velvet przeciez mowilam ze sobie dasz rade z wejsciem :)
Jestes z tych co to do kotow jak nie drzwiami to kominem wleza ;)
Kciukasy za cala Kocia Bande :) :ok:
Obrazek

goska_bs

Post » Sob maja 20, 2006 19:58

Dopiero z pracy wróciłam, więc tylko hurrra i kciuki!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Nie maja 21, 2006 8:04

Dzisiaj Bidusia z apecikiem jest troszkę na bakier :( , tak już widać musi być, raz lepiej, raz gorzej.
Dzisiaj znowu mamy dzień z kroplówką, to koło południa idziemy do wetki.

Jak rano przyszłam z pracy to czekał na mnie w wannie wielki kupal :evil: , dlaczego nie w kuwecie :roll: , chyba, że małpiszon chciał się nim pochwalić :wink:

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Nie maja 21, 2006 8:24

a dlaczego nie ...:D,przecież wannę masz fajną,poza tym może Bidulka tak jak Kitek będzie hahaha....tylko nie mów Misi,bo już nie będzie chciała się w niej kąpać :wink:

lola

Od: Pon mar 13, 2006 8:49

Post » Nie maja 21, 2006 8:26

a co znowu ta Szkrabulka wymyśliła??niech się nie wygłupia,mało masz zmartwień?

lola

Od: Pon mar 13, 2006 8:49

[poprzednia][następna]