gocho80 pisze:Jaki cuuudny!![]()
![]()
![]()
Gdybym nie miała już dwóch...![]()
miałabym trzy ...............

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olinka pisze:gocho80 pisze:Jaki cuuudny!![]()
![]()
![]()
Gdybym nie miała już dwóch...![]()
Mieć dwa koty jest fajnie, ale mieć trzy koty jest naprawdę, super, ekstra fajnie![]()
.
Jaki piękny Irys.
Fredziolina pisze:Safiori wymiziaj ode mnie Rudzielca!
lisboa pisze:Agnieszka ale miałaś szczęście
Z Iryskiem tak nie będziegocho80 pisze:Tak w propos miziastości... Tigra była taką przylepą, że aż sama nie mogłam uwierzyć. Wraz z powrotem do zdrowia miziastość wyparowała
dzioby125 pisze:Z Iryskiem tak nie będziegocho80 pisze:Tak w propos miziastości... Tigra była taką przylepą, że aż sama nie mogłam uwierzyć. Wraz z powrotem do zdrowia miziastość wyparowała
Chwyciłam szczęście w garść i wywiozłam do innego domku Dość parszywie się z tym czuję.
Irysek to wspaniały kot, w sam raz dla osoby, która pragnie nakolankowego i miziastego futra. On kocha wszystkich, lgnie do ludzi i tylko miziać, miziać i miziać. Ma pełen luz i zero stresu związanego z czymkolwiek.
gocho80 pisze:(...)była taką przylepą, że aż sama nie mogłam uwierzyćBaranki, ocieranie się, lizanie, a jak tylko się na chwilę usiadło w milisekundę znajdowała się na kolanach i wtulała się na amen... I tak mogła 24 na dobę
![]()
Wraz z powrotem do zdrowia (trochę chorowała na początku) i sukcesem terapii Bachem miziastość wyparowałato znaczy jest miła, daje się miziać jak już widzi że komuś bardzo zależy
, nosić na rękach, uwielbia spać blisko mnie, ale jest niebarankowa, nienakolankowa i nietulasta
dzioby125 pisze:Najcudowniejsze jest to, że Irysek ma super domek tymczasowy i mizianek pod dostatkiem. Tż-owi było juz smutno w drodze powrotnej i tak sobie myślę, że może następnym razem zgodzi się na zaproszenie jakiejś znalezionej biedy do łazienki - małymi kroczkami do celu
Użytkownicy przeglądający ten dział: emill i 60 gości