<gdańsk> cudna malutka koteczka już w domku :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon maja 08, 2006 13:54 <gdańsk> cudna malutka koteczka już w domku :D

Zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Maleńka koteczka przyszła do schroniska niedawno, w sobotę jej nie widziałam, dopiero w niedzielę.. wygląda na bardzo zadbaną i przede wszystkim zdrową. Między innymi dlatego zależy mi żeby szybko wyszła ze schroniska. Śliczna, bardzo rozmowna :), płacze żeby wziąć ją na ręcę, podnosi lament kiedy wychodzimy z kociarni.. Jakbym mogła to sama bym ją wzięła :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie maja 14, 2006 15:11 przez AsiaS, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

AsiaS

Od: Pt lis 08, 2002 10:58

Post » Pon maja 08, 2006 20:02

kotek, nie spadaj tak.. do góry!
Obrazek

AsiaS

Post » Pon maja 08, 2006 21:39

Jezu, jak mi się serce kraje :( śliczne kocię - sama bym ją wzięła, ale jestem w trakcie remontowania mojego nowego mieszkania i po prostu nie mam teraz warunków, bo tułam się sama na walizach, ja i moje kocię :( będę na pewno adoptować kota bo mój Reksio potrzebuje towarzystwa, ale najwcześniej w połowie czerwca się przeprowadzę.
Piękna kocina - mam nadzieję, że szybko znajdzie dom. Szkoda, że jeszcze nie mogę się wprowadzić i przygarnąć ślicznotkę :(

Smoczyca

Od: Pon maja 08, 2006 21:03

Post » Wto maja 09, 2006 7:17

Cudna, przesłodka Rozrabiara. :D :1luvu:
Qrcze, no nie mogę, no. :(
Ale przynajmniej przypilnuję, aby maleństwo nie spadało. :wink:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro maja 10, 2006 21:52

jak piękna kocia beksa :lol:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw maja 11, 2006 10:25

Asiu i co? Cudaczek nadal przebywa w schronisku?

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw maja 11, 2006 10:32

Ależ słodka, no niech ją ktoś przygarnie, no! :twisted:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Czw maja 11, 2006 10:34

Smoczyca a może gdybyś się zdeklarowała na po remoncie ktoś mógłby przetrzymac malutką do tego czasu?
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Czw maja 11, 2006 20:42

amelka pisze:Smoczyca a może gdybyś się zdeklarowała na po remoncie ktoś mógłby przetrzymac malutką do tego czasu?

Amelko, zaglądam na forum codziennie i patrzę czy mała znalazła już dom - bo serce mi się ściska, tak bym chciała wziąć maluszka od razu. Gdyby ktoś z gdańskich kociarzy dał małej dom na półtora miesiąca to ja się zobowiązuję do utrzymywania jej przez ten czas - kupię dla niej karmę, i opłacę opiekę weterynaryjną i wezmę ją do siebie tak szybko jak tylko to będzie możliwe. Po prostu teraz nie mieszkam u siebie i ja i Reksio ledwo się mieścimy :(

Zakochałam się w tej małej, o rany...

Smoczyca

Post » Czw maja 11, 2006 20:58

Smoczyca pisze:
amelka pisze:Smoczyca a może gdybyś się zdeklarowała na po remoncie ktoś mógłby przetrzymac malutką do tego czasu?

Amelko, zaglądam na forum codziennie i patrzę czy mała znalazła już dom - bo serce mi się ściska, tak bym chciała wziąć maluszka od razu. Gdyby ktoś z gdańskich kociarzy dał małej dom na półtora miesiąca to ja się zobowiązuję do utrzymywania jej przez ten czas - kupię dla niej karmę, i opłacę opiekę weterynaryjną i wezmę ją do siebie tak szybko jak tylko to będzie możliwe. Po prostu teraz nie mieszkam u siebie i ja i Reksio ledwo się mieścimy :(

Zakochałam się w tej małej, o rany...

kochani, napiszcie mi czy trzeba przetrzymac kotka, bo ktos jest chetny i chce go pozniej zabrac, czy narazie ma to byc domek tymczasowy. Moge kotka przetrzymac, mam nadzieje, ze moje dziewczyny ja zaakceptuja i nic jej nie zrobia.

soniusie

Od: Czw mar 23, 2006 12:41

Post » Czw maja 11, 2006 21:18

soniusie pisze:
kochani, napiszcie mi czy trzeba przetrzymac kotka, bo ktos jest chetny i chce go pozniej zabrac, czy narazie ma to byc domek tymczasowy. Moge kotka przetrzymac, mam nadzieje, ze moje dziewczyny ja zaakceptuja i nic jej nie zrobia.

O! Witaj Soniusie! Bardzo chciałabym przygarnąć tę małą - moje nowe mieszkanie ma ponad 70 metrów więc zmieścimy się wszyscy :) gdyby ktoś zapewnił małej dom na te półtora miesiąca, żeby mozna ją było od razu ze schroniska zabrać... bo u mnie naprawdę nie ma teraz miejsca, zupełnie nie :( ja zobowiązuję się ponosić wszystkie koszty związane z utrzymaniem koteczki - karmy, żwirki, woziłabym ją do lekarza. Żeby tylko miała lepszy dach nad głową niż ten w schronisku przez te parę tygodni...

Smoczyca

Post » Czw maja 11, 2006 21:18

Dopiero weszlam na forum wiec odpowiadam...

Domek tymczasowy bylby wspanialy, nie chcę zeby kicia złapała te wszystkie chorobska jakie maja koty w kociarni, a wyglada naprawde na "swieżą".. nie wiem czy nadal tam jest, o tej porze nie bede juz do nich dzwonic, ale dowiedziec sie moge jutro. podejrzewam ze moze jej nie byc, jest naprawde urzekajaca, znalazlaby dom juz w niedziele gdyby Panstwo ktorzy przyszli po kota nie chcieli akurat kocurka.. ;) Sama bym ja chetnie wziela no ale niestety, nie ma tak dobrze.. :roll:

Takze jutro sprobuje sie dowiedziec, jak cos to mozecie sami zadzwonic do nich, pytac o malenka bialoczarną koteczke, na pewno beda wiedzieli o jaka chodzi, rzuca sie w oczy pomimo rozmiarow ;) ;)
Obrazek

AsiaS

Post » Czw maja 11, 2006 21:26

może się udać!! musi się udać!! wielkie kciuki!!
Smoczyco ale wspaniale!!
prosimy o domek tymczasowy-niech się uda!!
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Czw maja 11, 2006 21:58

Jejku jaka jestem podekscytowana :) zadzwonię jutro do schroniska też i spytam czy mała jeszcze jest... bo już zaczęłam kombinować na własną rękę - pokazałam fotki czarnulki mamie, ktora też już zaczęła szukać domu tymczasowego dla niej (pech chciał, że u nas w rodzinie same wielkie psy, i to kotożerne...). Strasznie bym chciała żeby się udało!

Smoczyca

Post » Pt maja 12, 2006 6:06

Smoczyca pisze:Jejku jaka jestem podekscytowana :) zadzwonię jutro do schroniska też i spytam czy mała jeszcze jest... bo już zaczęłam kombinować na własną rękę - pokazałam fotki czarnulki mamie, ktora też już zaczęła szukać domu tymczasowego dla niej (pech chciał, że u nas w rodzinie same wielkie psy, i to kotożerne...). Strasznie bym chciała żeby się udało!

zadzwon do mnie jak kotka bedzie i powiedz mi jakie to schronisko itd. 502 205 102, wieczorem 344 54 86. postaram sie pomoc. pozdrawiam Lidka

soniusie

Od: Czw mar 23, 2006 12:41

[następna]