amelka pisze:Smoczyca a może gdybyś się zdeklarowała na po remoncie ktoś mógłby przetrzymac malutką do tego czasu?
Smoczyca pisze:amelka pisze:Smoczyca a może gdybyś się zdeklarowała na po remoncie ktoś mógłby przetrzymac malutką do tego czasu?
Amelko, zaglądam na forum codziennie i patrzę czy mała znalazła już dom - bo serce mi się ściska, tak bym chciała wziąć maluszka od razu. Gdyby ktoś z gdańskich kociarzy dał małej dom na półtora miesiąca to ja się zobowiązuję do utrzymywania jej przez ten czas - kupię dla niej karmę, i opłacę opiekę weterynaryjną i wezmę ją do siebie tak szybko jak tylko to będzie możliwe. Po prostu teraz nie mieszkam u siebie i ja i Reksio ledwo się mieścimy
Zakochałam się w tej małej, o rany...
soniusie pisze:
kochani, napiszcie mi czy trzeba przetrzymac kotka, bo ktos jest chetny i chce go pozniej zabrac, czy narazie ma to byc domek tymczasowy. Moge kotka przetrzymac, mam nadzieje, ze moje dziewczyny ja zaakceptuja i nic jej nie zrobia.
Smoczyca pisze:Jejku jaka jestem podekscytowanazadzwonię jutro do schroniska też i spytam czy mała jeszcze jest... bo już zaczęłam kombinować na własną rękę - pokazałam fotki czarnulki mamie, ktora też już zaczęła szukać domu tymczasowego dla niej (pech chciał, że u nas w rodzinie same wielkie psy, i to kotożerne...). Strasznie bym chciała żeby się udało!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości