Dzieki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
DamaKier pisze:Przyznam że i dla mnie skrót TŻ był na początku zagadką, potem skojarzyłam że tak mówi się na swoich partnerów ale nie wiedziałam od czego powstał ten skrót. Teraz już wiem
DamaKier pisze:No ale jakoś tak głupio było, wszyscy wiedzą o co chodzi a ja jeden matołek wyskoczę z takim pytaniem
DamaKier pisze:No ale jakoś tak głupio było, wszyscy wiedzą o co chodzi a ja jeden matołek wyskoczę z takim pytaniem
Monika L pisze: jeszcze nie raz coś pewnie nas tutaj zaskoczy
DamaKier pisze:Monika L pisze: jeszcze nie raz coś pewnie nas tutaj zaskoczy
Co do tego nie mam najmniejszych wątpliwościTeraz już będę pytać jak nie będe wiedziała, bo nie ma nic gorszego jak żyć w niewiedzy
Przypomnialam sobie ja przed slubem z Tz-em poszlismy zlikwidowac swoje książeczki mieszkaniowe i pani z okienka do nas na caly glos w te slowa:" łączyć książeczek w konkubinacie nie wolno"Keti pisze:skrót TZ uwazam, za genialny,
bo jak mam mówic?
konkubent????![]()
- z 997 mi sie kojarzy
Apu pisze:prosze o info w prywatnej wiadomości o : jakieś pasty odkłaczającepo co sterylkować kotki niewychodzące
przeciez nie będa mieś kiciusiów (znam pseudohodowle i w tym temacie jestem wyedukowana - mam psa) Jakie wyprężanie i wbijanie przez kota pazurów w uda?
dlaczego steryliki sa drogie
JAKIE SĄ INNE KARMY POZA W i KK
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości