No i jestesmy glodni

podobno tak kazala Ciocia Beliowen i wet ktorego duza maltretowala przez telefon
Do 10 zero jedzonka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Slonko_Łódź pisze:Oj współczuję.... Głodne koty potrafią baaardzo naciskać na zmianę decyzji o karmieniu.... Moje są ze mnę wszdzie..... Dopóki nie napełnię misek
goska_bs pisze:Czuje ze zawiodlam moje futra
redaf pisze:Poza tym chorym kotom potrzebna jest zdrowa opiekunka (również psychicznie)
covu pisze:goska nie panikuj...
kota7 pisze:Robisz dla nich to, co możesz. Teraz masz się uspokoić i przestać sie dołować, będzie dobrze.
A zwymiotował, bo może zachłannie jadł.
Slonko_Łódź pisze:No tak.... Koty głodne.... Świństwo jakieś im dają do jedzenia.... I jeszcze mało.... Nie wiadomo kiedy znowu dadzą.... To juz lepiej szybciuteńieczko zjeść.... I łykamy szybciutenieczko i wymiotujemy szybciutenieczko.
Spokojnie Goska, spokojnie.... Będzie dobrze. Futra po prostu dbają o Ciebie- tak byś siedziała przy stole, przejadała się, nudziła..... Bez emocji... A dzięki nim- proszę jakie wspaniałe całodzienne zajęcieU mnie Denis po operacji- też sie w Święta nie nudzę
Możemy założyć Klub Świątecznej Pomocy Weterynaryjnej
Slonko_Łódź pisze: U mnie Denis po operacji- też sie w Święta nie nudzęMożemy założyć Klub Świątecznej Pomocy Weterynaryjnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia, puszatek, Silverblue i 39 gości