Przygarnę kotkę - Inowrocław - pilnie proszę o oferty !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 03, 2006 12:27

_Milusia_ pisze:
carmella pisze:Szkoda, ze Inowrocław jest tak daleko. Pod BB jest Burunia, ktora szuka domu. Ona jest słodka, dorosła, wykastrowana, niekłopotliwa. Przemądra!
Chyba jednak cud by musiał nadejsc, zeby sie transport znalazł :
Burunia :
Obrazek Obrazek Obrazek

ależ słodki kot śliczności - wlaśnie takiego szukam, spokojnego, mądrego.
rozkosznego dachowca :D

No to moze szukac transportu ....
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon kwi 03, 2006 12:33

Cieszę się Milusiu, że utrzymujesz kontakt z opiekunami Mizi i śledzisz jej dalsze losy :)
Trzymam kciuki za dokocenie, najlepsze z możliwych :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon kwi 03, 2006 12:34

Na razie moja Mama zainteresowała się Abisią, tylko trzeba zobaczyć czy transport byłby. Na Abisię Mama jest chętna od razu 8) bez przekonywania, to duży plus. :)

_Milusia_

Od: Nie kwi 02, 2006 16:59

Post » Pon kwi 03, 2006 12:37

Fraszko, moja Mama to dopiero jest zakochana w Mizi :D tylko pisać na komputerze nie potrafi... Ale ja cały czas się interesuję Mizią, zwłaszcza że została oddana do rodziny :D

_Milusia_

Post » Pon kwi 03, 2006 18:26

Milusiu, rozumiem, że Grubcia odpadła? Z tego co doczytałam to interesuje Cię Abisia i Burunia? No trudno... Grubcia też trafi w końcu na swój dom. Życzę powodzenia!
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Pon kwi 03, 2006 18:31

Dronusiu, moją Mamę zauroczyła Abisia, a mi z kolei żal Grubci... jestem rozdarta :cry: Chyba nadwrażliwym powinien być wzbroniony wstęp na Adopcyjne :cry:

_Milusia_

Post » Pon kwi 03, 2006 21:37

a mnie Milusiu za serduszko zlapala Grubcia:)) Ona jest taka urocza naprawde:)
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Pon kwi 03, 2006 22:04

Każdego urzeka inny kocio ;) Gdyby wszystkim podobały się takie same, to byłoby nieciekawie :D Trzymam kciuki za wybór kota!
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Pt kwi 07, 2006 14:27

Milusiu wybierzcie tego, ktory ma najmniejsze szanse a napewno nie pozalujecie.one sie potrafia odwdzieczyc!a te ladne, mlode predzej znajduja domek. jesli zalezy Ci na kochajacym ioddanym futrzaku do dziela. A Grubcia...zestarzeje sie w samotnosci i bez swoich kolan :(

zastanow sie i porozmawiaj z mama.

Agniecha

Od: Czw kwi 14, 2005 20:58

Post » Pt kwi 07, 2006 15:48

A ja mam tylko pytanie do Milusi - piszesz, ze jestes niepelnosprawna i dlatego chcesz kota z dostawa do domu. A co z Twoja mama? Nie moze gdzies po kota podjechac w razie czego? :?:

Chilli

Od: Wto mar 08, 2005 15:00

Post » Pt kwi 07, 2006 16:18

Moja mama jest po 60-tce i podróże jej nie służą.

_Milusia_

Post » Pt kwi 07, 2006 17:13

A sprawdzałyście, Milusiu, w Inowrocławiu w schronisku? Może na miejscu jest kotek, który czeka na swój domek?

Igulec

Od: Wto mar 28, 2006 21:15

Post » Pt kwi 07, 2006 17:46

Bardzo przepraszam, ale w innym wątku napisałaś:

_Milusia_ pisze: Od Mirki_t wiem, że nie ma w Bydgoszczy młodej, dorosłej, wysterylizowanej kotki.

8O
Jestem pewna, że Mirka nie mogła Ci czegos podobnego napisać.

A w schronisku młodych wysterylizowanych kotek jest z pewnością dostatek, trzeba tylko przyjechać i wybrać.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pt kwi 07, 2006 18:29

Wybacz, Milusiu, ale czegoś tu nie rozumiem. Ślędzę ten wątek i drugi, który założyłaś, od pewnego czasu ze zrozumiałych względów - jesteśmy z tego samego miasta. Z powodu pewnych ograniczeń chciałaś kota dorosłego, ukształtowanego i ze zwyczajami, które znają jego opiekunowie. Zrozumiałe skoro masz alergię. Mnóstwo osób proponowało Ci swoich podopiecznych, podsyłało wątki. Wówczas pojawił się kolejny problem - transport. To, że sama nie możesz po kota jechać już nam wyjaśniłaś. Ale przecież forumowe koty przemierzają całą Polskę do Swoich domków i nie zawsze ze swoimi nowymi opiekunami. Na Kotach jest wątek transportowy. Zresztą, nie musiałaś tam wchodzić, dostałaś kontakt do osoby, która dostarczyłaby Ci kota do Bydgoszczy. I znów problem - kota z Bydgoszczy mama nie może odebrać, bo ma ok. 60 lat. Ja też mam mamę w takim wieku i biega na aerobik. :!: Nie wymaga się przecież od Twojej mamy, aby jechała nie wiadomo gdzie. To niecała godzinka drogi pociagiem. Zrobi sobie taką wycieczkę :wink: Bydgoszcz nie jest znów tak daleko od Inowrocławia. Teraz podsunęłam Ci myśl o schronisku w Inowrocławiu. I wiesz co? Chciałabym się bardzo mylić, ale mam nieodparte przeczucie, że znów pojawi się jakaś przeszkoda.
Może powinnaś jeszcze raz przemyśleć adopcję kota, a wówczas, jak będziesz już pewna, żadna siła nie przeszkodzi Ci w tym, aby dać domek małej istotce w potrzebie.
Życze pomyślnych (dla wszystkich) rozwiązań i przemyśleń.

Igulec

Od: Wto mar 28, 2006 21:15

Post » Śro kwi 19, 2006 19:38

Proszę o zamknięcie tego wątku, bo mam już kota ;)
Obrazek

_Milusia_

[poprzednia]