... przygarnę kotkę - maleństwo z okolic Inowrocławia - Bydgoszcz, Toruń. Zależy mi na tym, żeby w miarę szybko pomóc kotce.
ps. Od Mirki_t wiem, że nie ma w Bydgoszczy młodej, dorosłej, wysterylizowanej kotki.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tajdzi pisze:A domek będzie dla jednej koteczki?
Bo my w Warszawie mamy koteczkę całą czarną, grzeczną i kochaną, ale niestety nie przepada za innym kocim towarzystwem...
Dowóz oczywiscie możliwy
baśa pisze:Milusiu, rozumiem, że bardzo zależy ci na kotce, ale proszę, nie dubluj wątków, bo zabierasz miejsce dla tych o kotkach szukających domów
_Milusia_ pisze:baśa pisze:Milusiu, rozumiem, że bardzo zależy ci na kotce, ale proszę, nie dubluj wątków, bo zabierasz miejsce dla tych o kotkach szukających domów
Baśu - ja w jak najlepszych intencjach zdublowałam wąteki mam czyste sumienie, bo chcę pomóc kotkowi
baśa pisze:_Milusia_ pisze:baśa pisze:Milusiu, rozumiem, że bardzo zależy ci na kotce, ale proszę, nie dubluj wątków, bo zabierasz miejsce dla tych o kotkach szukających domów
Baśu - ja w jak najlepszych intencjach zdublowałam wąteki mam czyste sumienie, bo chcę pomóc kotkowi
wiem Milusiu, nie mniej jednak mogłaś po prostu zmienić tytuł poprzedniego...ale nie czepiam się juz.
Mam nadzieję, że szybko znajdziesz tą jedyną, ukochaną kotkę i tego Ci z całego serca życzę
iwcia pisze:Czegoś nie rozumiem![]()
Chcesz dorosłą wysterylizowaną (nie wysterylizowanej nie chcesz) jak sie okazuje że takiej nie ma to chcesz małą kotkę. Przecież mała też jest nie wysterylizowana to dlaczego nie może być dorosła nie wysterylizowana
Piszesz nie czarną , a wiem od kogoś z forum że wcześniej chciałaś czarną tylko zdrową pogubiłam się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości