Witam serdecznie i przepraszam ze nieodpisalam Wam za szybko bo niestety musze troche wyluzowac i odpoczywac wiec malo siedze na kompie prawie wcale co do kocorkow to sa kochane wariaty

wiecie co zaskakuja nas codziennie a raczej co wieczor ha ha wczoraj Manius bo on odwazniejszy i bardziej do nas lgnie tzn. do naszego towarzystwa nizeli Buranius on to spokojny ma czas na wszystko ale sluchajcie co ich wczoraj za glupawka naszla to nie wiem .Moje kociaki maja fajne jezykowe pileczki i co ich naszlo za pieknie sie bawily jakby graly w pilke nozna jeden drugiemu odbijal pileczke i smiechu bylo duzo pozniej sie ganialy i ja w ktoryms momencie nie chialam ogladac juz telewizji i wylaczylam telewizor a Maniek takie

podszedl po cichutku do komody i zagladal co jest grane dlaczego nie ma obrazkow i nikt nie gada w tym pudelku smialam sie tak ze go sploszylam bo Maniek nie mogl zrozumiec o co chodzi dlaczego tak sie stalo ale pozniej znowu mial glupawke i latal za Buraskiem po zabawie polozyli sie na krzeslach i ani rusz ich bo jak lordy rozlozyli sie i mieli w nosie wszystko sa juz bardziej oswojone ladnie jedza i sie bawia sa aktywniejsze nie boja sie nawet obcych ludzi ktorzy przychodza do domu

a co do zdjec to Fredziolinko wyslalam Ci je na komorke bo na kompie nie dam rady wciaz mam problemy z kompem wiec chyba nie da sie tego zrobic przykre

ale coz ja sie na tym nie znam wiec nie umiem naprawic

pozdrawiam serdecznie pa
szramka
ps. gdybym sie nieodzywala za dlugo nie martwcie sie wszystko ok musze odpoczywac i jak dojde do siebie to sie odezwe papa