enduro pisze:tu panuje jakas komuna...
przeciez nawet nie wiesz, co to znaczy
Moderator: Estraven
Bengala pisze:enduro pisze:tu panuje jakas komuna...
Bengala pisze:enduro pisze:sam pomysł wzięcia kotki w celu odchowania młodych większości nie wydaje się dobry
wg tego postu wynika jasno ze powinny zostac w schornisku - bo gdzie byly?
z tego postu wynika jasno, że kotka powinna zostac w schronisku wysterylizowana
enduro pisze:Bengala pisze:enduro pisze:tu panuje jakas komuna...
moze ty nie wiesz i jestes z tego powodu bardzo smutna i myslisz ze inni nie wiedza... na szczescie myslec sobie mzoesz, bo wiem co to oznacza.
zuza pisze:Ech, dajcie sobie spokoj... Enduro jak zwykle jest pewnie caly zadowolony, ze skupil na sobie uwage po malo umiejetnym acz zapewne pracowitym zlozeniu w calosc przeczytanych wczesniej postow innych... I zaciera raczki, ze udalo mu sie postawic na pozycji "jedynego sprawiedliwego ucisnionego". Szkoda czasu chyba...![]()
Powodzenia dla wszystkich, ktorzy pomagaja kotom!
zuza pisze:Autocytat najwyzsza forma cytatuzuza pisze:Ech, dajcie sobie spokoj... Enduro jak zwykle jest pewnie caly zadowolony, ze skupil na sobie uwage po malo umiejetnym acz zapewne pracowitym zlozeniu w calosc przeczytanych wczesniej postow innych... I zaciera raczki, ze udalo mu sie postawic na pozycji "jedynego sprawiedliwego ucisnionego". Szkoda czasu chyba...![]()
Powodzenia dla wszystkich, ktorzy pomagaja kotom!
enduro pisze:Bengala pisze:enduro pisze:sam pomysł wzięcia kotki w celu odchowania młodych większości nie wydaje się dobry
wg tego postu wynika jasno ze powinny zostac w schornisku - bo gdzie byly?
z tego postu wynika jasno, że kotka powinna zostac w schronisku wysterylizowana
autorka napisała, ze nie bylaby w schornisku wysterylizowana. wiec ten wniosek jest błędny.
napisałem to jeszcze raz, zebys wiedziala ze nie zawsze masz racje i nie zawsze umiesz wyciagnac prawidlowe wnioski. ja tez nie zawsze, ale w tym wypadku czegoś chyba nie doczytalas, bo kotka nie byłaby wysterylizowana.
mirka_t pisze:zuza pisze:enduro pisze:Bengala pisze:enduro pisze:tu panuje jakas komuna...
moze ty nie wiesz i jestes z tego powodu bardzo smutna i myslisz ze inni nie wiedza... na szczescie myslec sobie mzoesz, bo wiem co to oznacza.
Z kontekstu Enduro eweidentnie wynika, ze uzywasz slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz. Doksztalc sie moze zamiast sie blaznic i jeszcze rzucac, ze ktos to zauwazyl...
Autorka wątku napisała, że kocięta zaraz po urodzeniu zostaną uśpione i dlatego zabiera kotkę. Napisała też, że kotka jest zdrowa i izolowana, więc z tego wynika, że ma w miarę dobre warunki i nie ma zagrożenia życia kotki. Uważam, że schroniska nie powinny wydawać ciężarnych bądź niekastrowanych dorosłych kotów. Jeśli zaplecze medyczne nie pozwala wetowi schroniskowemu przeprowadzić sterylki aborcyjnej u kotki w zaawansowaneh ciąży to powinien zaraz po urodzeniu kocięta uśpić. Czy według Ciebie takie rozwiązanie jest nie do przyjęcia?
enduro pisze:Bengala pisze:enduro pisze:tu panuje jakas komuna...
Bengala pisze:enduro pisze:moze ty nie wiesz i jestes z tego powodu bardzo smutna i myslisz ze inni nie wiedza...
jaki ty zabawny jesteś
mirka_t pisze:Zuza pomyliłam cytaty. Już poprawiłam. Przepraszam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Manuelowa i 215 gości