o pomocy kotom w dyskusji i realu

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 02, 2006 11:11

Olat pisze:
enduro pisze:A Ty mozesz sobie glosic jakim cudownym wyjsciem ejst sterylizacja aborcyjna.... I wszelki sprzeciw w tej sprawie ejst zawsze potępiony...

Masz lepsze wyjscie? Stosujesz je? Robisz coś? Cokolwiek? realnie, konkretnnie za własne pieniądze, kosztem własnego czasu, snu, wygody, wyjazdu wakacyjnego?

Jesli nie- to wybacz, nie masz prawa krytykowac osob, które to własnie robią.
Krzyczec to łatwo. Kazdy potrafi. Gorzej, jak trzeba się wziąc do roboty.

Olat nie zauwazylam zeby Enduro krytykowal to co wiele osob robi dla kotow. Z jego wypowiedzi jasno wynika ze jest za sterylizajca kotow. A co do sterylek aborcyjnych szczegolnie tuz przed rozwiazaniem powtorze jeszcze raz tu nie ma jedynego, dobrego i slusznego rozwiazania.
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie kwi 02, 2006 11:12

Jana pisze:Enduro widzę stosuje metodę zdartej płyty :twisted: A niewygodne dla siebie posty omija konsekwentnie :evil:

Myslisz ze bede odpowiadal na kazda prowokacje?
Glupie posty omijam i ingnruje.
Obrazek
Obrazek
Wątek Tatry
GG: 1563773

enduro

Od: Sob wrz 10, 2005 22:43

Post » Nie kwi 02, 2006 11:15

sorry, zel doczytalem. usunac ten post.
Ostatnio edytowano Nie kwi 02, 2006 11:16 przez enduro, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
Wątek Tatry

enduro

Post » Nie kwi 02, 2006 11:15

enduro pisze:
Jana pisze:Enduro widzę stosuje metodę zdartej płyty :twisted: A niewygodne dla siebie posty omija konsekwentnie :evil:

8O o, Wiezo Mądrości 8O

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Nie kwi 02, 2006 11:16

Enduro , to jest pierwszy raz jaki sie do ciebie zwracam i ostatni:

Przemysl co piszesz. Tu na forum pomagamy sobie , a ty zachowujesz sie tak jakbys robil wszystko ,zeby tylko zwrocic na siebie uwage i rozpetac burze. Daj juz spokoj . Mysle,ze nie tylko ja mam dosc twoich infantylnych postow. Nie wiem z czego wynika twoja krytyka ,z niezrozumienia tekstu, czy z barku umiejetnosci prawidlowej interpretacji?
A do reszty apeluje- nie pozwolmy mu sie wiecej sprowokowac.

Wielbladzico , mam nadzieje, ze ty dobrze zrozumialas to , co napisalam.

podswiadomosc

Od: Pt lis 18, 2005 9:33

enduro pisze:

Posty namawiające Cię do zrobienia czegoś zamiast tylko pisania i mądrzenia się na forum - są głupie tak? Gratuluję dobrego samopoczucia :D

Wiesz co jest głupie? Spiskowe teorie dziejów są głupie. I skróty różne :wink: :twisted:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

enduro pisze:
goska_bs pisze:
Olat pisze:
enduro pisze:A Ty mozesz sobie glosic jakim cudownym wyjsciem ejst sterylizacja aborcyjna.... I wszelki sprzeciw w tej sprawie ejst zawsze potępiony...

Masz lepsze wyjscie? Stosujesz je? Robisz coś? Cokolwiek? realnie, konkretnnie za własne pieniądze, kosztem własnego czasu, snu, wygody, wyjazdu wakacyjnego?

Olat nie zauwazylam zeby Enduro krytykowal to co wiele osob robi dla kotow. Z jego wypowiedzi jasno wynika ze jest za sterylizajca kotow. A co do sterylek aborcyjnych szczegolnie tuz przed rozwiazaniem powtorze jeszcze raz tu nie ma jedynego, dobrego i slusznego rozwiazania.

nie, nie, nie.
ja jestem za sterylizacja kotow.
jesli chodzi o sterylke abrcyjna, pozostawmy ten wybor osobie, uzna co bedzie sluszne.
Oczywiscie dla wiekszosci aborcja jest oczywistym wyjsciem i nad czym sei tu zastanawiac? :roll:
To jest decyzja, w ktora nie powinno sie ingerowac, mozna delikatnie cos powiedziec ale nie jechacć bo ktos zrobil inaczej...

d

No to pytam, co oferujesz Ty? Jako obrońca wolnosci i zycia?
Jaką KONKRETNĄ, długofalową pomoc?

Olat

Post » Nie kwi 02, 2006 11:18

podswiadomosc pisze:Enduro , to jest pierwszy raz jaki sie do ciebie zwracam i ostatni:

Przemysl co piszesz. Tu na forum pomagamy sobie , a ty zachowujesz sie tak jakbys robil wszystko ,zeby tylko zwrocic na siebie uwage i rozpetac burze. Daj juz spokoj . Mysle,ze nie tylko ja mam dosc twoich infantylnych postow. Nie wiem z czego wynika twoja krytyka ,z niezrozumienia tekstu, czy z barku umiejetnosci prawidlowej interpretacji?

Moim celem jest jedynie, aby decyzja na temat sterylki aborcyjnej pozostała indywidualną i kazdą decyzje w tym temacie nalezy zaakceptowac, nie krytykowac. Mowie o przypadku gdy ktos wezmie juz ciezarna kotke.
tu panuje jakas komuna...
Obrazek
Obrazek
Wątek Tatry

enduro

Post » Nie kwi 02, 2006 11:20

goska_bs pisze:
Olat pisze:

Natomiast ja zauważyłam, ze ilekroc pojawia się temat sterylek aborcyjnych enduro wkracza i swoje mądrosci wolnosciowe i pseudotolerancyjne wygląsza. Zazwyczaj w opozycji do akcji uswiadamiających osób, które własnym rękami i własnymi pieniędzmi pracują dla poprawy kociego losu.
Sam nie robiąc w tej sprawie nic.

Olat

Post » Nie kwi 02, 2006 11:21

Olat pisze:
enduro pisze:
goska_bs pisze:
Olat pisze:

nie, nie, nie.
ja jestem za sterylizacja kotow.
jesli chodzi o sterylke abrcyjna, pozostawmy ten wybor osobie, uzna co bedzie sluszne.
Oczywiscie dla wiekszosci aborcja jest oczywistym wyjsciem i nad czym sei tu zastanawiac? :roll:
To jest decyzja, w ktora nie powinno sie ingerowac, mozna delikatnie cos powiedziec ale nie jechacć bo ktos zrobil inaczej...

d

No to pytam, co oferujesz Ty? Jako obrońca wolnosci i zycia?
Jaką KONKRETNĄ, długofalową pomoc?

czy trzeba pomagac zeby moc sie wypowiadac w takim temacie??
Tak jak trzeba tworzyc muzyke by moc sie wypowiadac na jej temat?
Tu jest prowokacja, proba zamkniecia ustaw
nie pomagasz = nie masz prawa sie wypowiadac w takim temacie
i nie urzadzaj prowokacji, bo nie o tym byla rozmowa.
Obrazek
Obrazek
Wątek Tatry

enduro

Post » Nie kwi 02, 2006 11:22

enduro pisze:tu panuje jakas komuna...

Tak tak. Panuje tu komuna narzucona przez GTW oraz TWA - organizacje te nie są tożsame, ale ściśle ze sobą współpracujące w celu uciśnienia osób "myślących" inaczej oraz unieszkodliwienia wszystkich rozmnażających się kotów wolnożyjących :twisted: :twisted: :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie kwi 02, 2006 11:23

enduro pisze:
podswiadomosc pisze:Enduro , to jest pierwszy raz jaki sie do ciebie zwracam i ostatni:

Moim celem jest jedynie, aby decyzja na temat sterylki aborcyjnej pozostała indywidualną i kazdą decyzje w tym temacie nalezy zaakceptowac, nie krytykowac. Mowie o przypadku gdy ktos wezmie juz ciezarna kotke.
tu panuje jakas komuna...

Ambitny i szczytny cel sobie znalazłes. :twisted:
Zreformowanie i uswiadomienia grupy doswiadczonych, profesjonanych działaczy na rzecz poprawy losu zwierząt. Brawo!

Olat

Post » Nie kwi 02, 2006 11:23

enduro pisze:sorry, ale takie mętne wywody zostaw dla siebie, prosze. nie czytalem dawno bardziej bardziej glupiego posta... jak widze ciagle ta sama regulke "byles w schornisku? widziales ile biedy tam jest?" - bylem, widzialem "pozwalajac urodzic bierzesz dom juz narodzonym", wszedzie to jest wciskane, w kazde3j sytuacji... slabo mi sie robi.. w tym wypadku mozna delikatnie cos zasugerowac a nie rzucac takimi argumentami :evil:

Metne?Metne??!! A pokaz mi niemetnie co zrobisz dla kociat ktore beda umierac na ulicy zaraz masowo? Co jest wedlug ciebie wciskane?Moze to nieprawda?
Oczywiscie, w Twoim odczuciu moj post moze byc najglupszy na swiecie.Ale to nie Ty bedziesz zbieral potem kociaki po ulicach.Wydawal na nie pieniadze.Patrzyl jak niektore umieraja.Nie Ty przezyjesz uratowanie jednego kociaka,ktory potem umrze na panleukopenie zabierajac ze soba kilak innych.Nie Ty.
Obrazek

villia

Od: Pon wrz 12, 2005 20:56

Post » Nie kwi 02, 2006 11:28

Ech, dajcie sobie spokoj... Enduro jak zwykle jest pewnie caly zadowolony, ze skupil na sobie uwage po malo umiejetnym acz zapewne pracowitym zlozeniu w calosc przeczytanych wczesniej postow innych... I zaciera raczki, ze udalo mu sie postawic na pozycji "jedynego sprawiedliwego ucisnionego". Szkoda czasu chyba... :roll:

Powodzenia dla wszystkich, ktorzy pomagaja kotom!
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Nie kwi 02, 2006 11:29

jak nie pomagam to znaczy ze nie widze jaka jest sytuacja i nie rozumiem.. stak sobie to tlumaczcie.
jakos jest tutaj troche osob ktore aktywnie pomagaja i na duza skale... ii nikt ich nie krytykuje, czy wykastrowali aborcyjnie czyczy nie... :evil: :evil: :evil:

widze ze kolejnym cleem jest postawienie mnie w swietle jaki to ja jestem zly, ze ja nie pomagam kotom i wogole a sie wypowiadam...
mam prawo sie wypowiadac, nie pomagajac i wcale to nie znaczy ze tego nie rozumie co ci ludzie robia..
Obrazek
Obrazek
Wątek Tatry

enduro

[poprzednia][następna]